Haberler

Muratpaşa Belediyesi'nden Çağrı

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘İskansız bina kalmasın’ sloganı ile başlattığı çalışma kapsamında 3 gün içinde iskan ruhsatı alınabiliyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin 'İskansız bina kalmasın' sloganı ile başlattığı çalışma kapsamında 3 gün içinde iskan ruhsatı alınabiliyor.

Muratpaşa Belediyesi, İmar Kanunu'ndaki değişiklikle birlikte SGK borçları nedeniyle yapı kullanım izni alamamış binalar için çalışma başlattı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce 'İskansız bina kalmasın' sloganı ile başlatılan çalışma kapsamında, ruhsatlı projesine uygun yapıldığı halde iskan alamayan vatandaşlara, gerekli evrakları tamamlayarak başvurmaları halinde 3 gün içinde Yapı Kullanma İzin Belgesi (iskan ruhsatı) düzenleniyor.

Yıllardır yaşanan sorunun çözümü için,3194 Sayılı İmar Kanunu'nun 28. Maddesi'ne istinaden yoğun olarak çalışma yürüttüklerini belirten Muratpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların gerekli evraklarla birlikte İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvurmaları halinde iskan ruhsatı alabildiklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title