Haberler

Muratpaşa Belediyesinde Bayramlaşma

Güncelleme:

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı öncesinde personelle bayramlaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı öncesinde personelle bayramlaştı.

Başkan Uysal, belediye hizmet  binasında tüm birimleri tek tek dolaşarak çalışanların bayramını kutladı. Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Uysal, Muratpaşa'da personelle omuz omuza çalışarak, hayatı değiştirmek istediklerini dile getirdi.

Bayramların, sevgiyi ve saygıyı artırma zamanı olduğuna değinen Uysal, "Omuz omuza çalıştığımız insanlarımızla hayatımızı tazelememiz, daha iyi çalışmak, daha çok huzurla sevgiyle şevkle hayata sarılmak için enerji toplamamız ve bir arada olmamız lazım" diye konuştu.

Muratpaşa'da çalışmaların ivme ve verimlilik kazandığını belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

"Sayıştay müfettişi tarafından Türkiye genelinde nüfusa göre en çok işçi çalıştıran belediye olduğumuz ifade edildi. 450 bin nüfuslu Muratpaşa'da 2 bin 900 kişiyle hizmet ediyoruz. Yeni projelerle yeni atılımlarla personelimizin en verimli şekilde çalışmasını, kamu hizmetini üretmesini sağlarız. Kaldırımlarımızın tamamını yenilemek istiyoruz. Muratpaşa'daki 500 kilometrelik sokağımızın en azından 300 kilometrelik bölümünün asfaltını yenilemek istiyoruz. Çöp konteynerlerimizi yeraltına almak istiyoruz. Beş yıl boyunca her hafta bir park açmak istiyoruz. 20'nin üzerinde park ve spor tesisi çalışmamız sürüyor. Bitince bir 20 park ve spor tesisine daha başlayacağız. Böyle bir hedefimiz var. Muratpaşa'da hayatı değiştirmek istiyoruz."

Personelin son dönemde gösterdiği performanstan da memnuniyet duyduğunu dile getiren Uysal, belediye hizmetlerinde verimliliğin arttığına dikkati çekti. Performansın daha da yükselmesini isteyen Uysal, "Daha çok artırarak, dosta düşmana parmak ısırtalım. 'Muratpaşa'da böyle hizmet üretiliyor' dedirtmemiz gerekir. 'İnsanlar kazandıklarını hak ediyor' dedirtmemiz gereklidir" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title