Haberler

Muratpaşa Belediyesi Cıty Expo'nun da Yıldızı

Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara katılan Muratpaşa Belediyesi'ne ait stant ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara, yerel yönetimlerin yanı sıra firma da ürünleri ile yer aldı. Muratpaşa Belediyesi'nin City Expo'daki standı Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere yerli yabancı pek çok konuğa evsahipliği yaparken, Turunç Masa, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüklerinin çalışmaları yer aldı.

Avrupa ve Asya ülkelerinden temsilcilerin de katıldığı fuarın, yerel yönetimlerin buluşması açısından önemli olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Gerek bizler, gerekse de diğer katılımcılar çalışmalarını sergileyip anlatabiliyor. Fuarlar çok önemli platformlardır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title