Haberler

Muratpaşa Belediyesi, 'Ayrımcılığa Karşı Eğitimi' Verecek

Muratpaşa Belediyesi, Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında tüm personeline ‘Ayrımcılığa Karşı Farkındalık Eğitimi’ verecek.

Muratpaşa Belediyesi, Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında tüm personeline 'Ayrımcılığa Karşı Farkındalık Eğitimi' verecek.

Muratpaşa Belediyesi, İnsan Hakları Gündemi Derneği işbirliğinde, tüm personeline 'Kamu Hizmetlerinde Ayrımcılığın, İnsan Hakkı İhlallerinin ve Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi' eğitimi verecek. Muratpaşa Belediyesi, İnsan Hakları Gündemi Derneği ile birlikte tüm personeline, ayrımcılığa karşı farkındalık yaratmak amacıyla, Kamu Hizmetlerinde Ayrımcılığın, İnsan Hakkı İhlallerinin ve Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi konulu eğitim verecek. Kamu Hizmetlerinde Ayrımcılığın, İnsan Hakkı İhlallerinin ve Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi eğitim programı Barış Günü etkinlikleri kapsamında 3-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programda; engellilik, cinsiyet, cinsel yönelim, yaş, etnik köken, din, inanç ve siyasal düşünce gibi ayrımcılıklara karşı farkındalık eğitimi verilecek.

İNTERAKTİF TEMEL EĞİTİM

3-4 Eylül tarihlerinde iki grup halinde 09.00-16.30 saatleri arasında; ayrımcılığa ilişkin interaktif yöntem uygulanarak Muratpaşa Belediyesi çalışanlarına temel eğitim verilecek. Her gruba; Ayrımcılık Konusunda Temel Bilgiler, Hukukta Ayrımcılık, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Mahkeme Kararlarında Ayrımcılık, Türkiye'de Ayrımcılık ve Ayrımcılıkla Mücadele konu başlıklı eğitim verilecek. Daha sonra; soru cevap bölümünde ise belediye çalışanlarının karşılaştığı ya da karşılaşmaları olası durumlara ilişkin vaka çalışması yapılacak.

EĞİTMENLER

İnsan Hakları Gündemi Derneği (İHGD) tarafından, 3 Eylül Perşembe ve 4 Eylül Cuma günleri 09: 00-12: 00 ve 13: 30-16: 30 saatleri arasında verilecek eğitimde; İHGD Başkanı ve Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Günal Kurşun, İHGD Kurucu Başkanı ve Ankara Barosu üyesi Av. Orhan Kemal Cengiz, insan hakları hukuku ile ilgilenen İzmir Barosu üyesi Av. Mehmet Nur Terzi, İzmir Barosu üyesi Av. Özlem Yılmaz ve Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi eğitmen olarak görev alacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Barış Günü Muratpaşa İzmir Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title