Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Açıklaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen fener alayı ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki Volkan Konak konserine tüm Antalyalıları davet etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen fener alayı ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki Volkan Konak konserine tüm Antalyalıları davet etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Uysal, "Aynı coğrafyayı paylaştığımız ve de düne kadar aynı imparatorluğun sınırları içinde olduğumuz ülkelerle, kendi ülkemiz arasındaki fark Cumhuriyetimizin, demokrasimizin bizlere sağladığı kazanımlardır. Aydınlık yarınlarımız ve mutlu bir gelecek için Cumhuriyetimize, demokrasimize ve Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimize sahip çıkmak; demokrasiye, barışa ve aydınlık geleceğe sahip çıkmaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşları ile aydınlanma önderlerini, sevgi, saygı ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla kutluyorum." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title