Haberler

Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde Öğrencilere Kayak Eğitimi

Kütahya’nın Gediz İlçesi’ndeki Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde öğrenciler için kayak eğitimi düzenlendi.

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ndeki Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde öğrenciler için kayak eğitimi düzenlendi.

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Kaymayı Bilmeyen Kalmasın" ve "İlk Kayağımı Muratdağı'nda Öğrendim" projeleri kapsamında düzenlenen kayak eğitimine Gediz Belediyesi sponsorluk etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Kütahya İl Temsilcileri ve Eğitim Kurulu Üyeleri Muhammed Keskin ve Ayhan Keskin tarafından verilen kayak eğitimine ilçedeki ortaokul ve lise düzeyinde başarı, sportif yön ve kayak merkezine çıkma imkanı olmayan 30 öğrenci katıldı.

Muratdağı Termal Kayak Merkezi'ne ilk kez çıkan öğrenciler, kayak hocaları eşliğinde piste çıkarak kayak yapmayı öğrendiler ve daha sonra özgürce kaymanın keyfini çıkardılar. Eğitimin ardından Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret eden öğrenciler, kendilerine bu güzel imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, hazırlanan eğitim projesi ile öğrencilere hem kayak eğitimi hem de spor kültürü aşılandığını söyledi.

Başkan Saraoğlu, "Kayak merkezine çıkma imkanı olmayan başarılı öğrencilerimizin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu tür etkinleri her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Etkinlik ve Sürekli Sergi Salonu'na geçen öğrenciler, burada "Kaptan Eddie" adlı (kayak konulu) filmi izleyerek güzel bir kış günü geçirmenin sevincini yaşadılar.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Kütahya Termal Gediz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title