Haberler

Muratbey Uşak Sportif Play Off Aşkına

Spor Toto Basketbol Ligi'nde play off mücadelesi veren Muratbey Uşak Sportif, yarın evinde en yakın rakiplerinden Royal Halı Gaziantep'i konuk edecek.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde play off mücadelesi veren Muratbey Uşak Sportif, yarın evinde en yakın rakiplerinden Royal Halı Gaziantep'i konuk edecek.

Muratbey Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak ve Lig TV 2'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı kazanırsa, play off biletini cebine koyacak. Cezası nedeniyle iç sahadaki son 2 maçını seyircisiz oynamak zorunda kalan kırmızı siyahlı ekip, 26 Mart'taki Pınar Karşıyaka randevusundan sonra ilk kez taraftarıyla buluşacak. Müsabakanın biletleri 15 TL'den satılacak.

Muratbey Uşak Sportif'te sakatlıkları bulunan Harrison ve Watson'un durumu maç saatinde netleşecek. Son 2 haftaya girerken kendilerinin 15, Royal Halı Gaziantep'in 14 galibiyeti bulunduğunu hatırlatan Antrenör Ozan Bulkaz, "Tüm sezonun final haftasına geldik. Önümüzde play off'un kaderini belirleyecek bir karşılaşma var. Ligin en düşük bütçeli takımıyız. Herkes düşeceğimizi beklerken, gelecek sezon da bu ligde olacağımızı gösterdik. Şimdi emeklerimizin meyvesini toplayacağımız zamandayız. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Gaziantep Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title