Haberler

Muratbey Uşak Sportif Fırtınası Dinmiyor

Spor Toto Basketbol Ligi'nde deplasmanda Banvit'i 73-67 mağlup eden Muratbey Uşak Sportif, ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank galibiyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Muratbey Uşak Sportif, zorlu Bandırma deplasmanından da galibiyetle ayrılarak 5'te 4 yapmanın mutluluğunu yaşadı. Banvit'e bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini tattıran kırmızı siyahlı ekip, maç eksiğine rağmen 9 puanla 5'inci sırada yer buldu.

Banvit önünde 16 sayı ve 14 ribaund ile oynayan Muratbey Uşak Sportif'in ABD'li kısa forveti Paul Harris, ribaund krallığında 11.40 ortalama ile lider durumda. Teknik heyeti, takımı ve yönetimi tebrik eden Başkan Arif Akçakaya, şöyle dedi:

"Çok önemli galibiyetler aldık. Seriyi bozmadan daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz bizi üst sıralara taşıyacak. Pazar günü Demir İnşaat Büyükçekmece ile oynayacağımız müsabakada salonu dolu görmek istiyoruz."

HARRİSON 2 AY YOK

Muratbey Uşak Sportif'in ABD'li oyun kurucusu D'Angelo Harrison'un Banvit maçında sakatlanması keyifleri kaçırdı. Takımın en skorer ismi olan Harrison'un ayak tarak kemiğinde kırık olduğu, iyileşmesinin 1.5-2 ayı bulacağı açıklandı. Başantrenör Ozan Bulkaz, "Harrison'un ikinci periyotta oyundan çıkmasıyla basketbolun dışında bir şeyler oldu. Muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme meydana geldi. Harrison'un ayağının kırılması sevincimizi gölgede bıraktı. Bir oyuncunun eksikliği bile bizim için önemli" dedi. Muratbey Uşak Sportif, Bayern Münih'in ilgilendiği Harrison'un sözleşmesini uzatmak istiyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Banvit Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title