Haberler

Muratbey Uşak Sportif Dur Durak Bilmiyor

Güncelleme:

Ligin en zor deplasmanlarından birinde mücadele eden Muratbey Uşak Sportif, Banvit karşısında sergilediği muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme ile maçtan 73-67 galip ayrıldı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde, Muratbey Uşak Sportif deplasmanda Banvit'i 73-67 mağlup etti. Pota altında art arda basketler kaçıran Bandırma temsilcisi karşısında, kontrolü elinde tutan Muratbey Uşak Sportif, mücadeleden galip ayrıldı. Muratbey Uşak Sportif'ten Andrew Harris 16, Andre Harris de 13 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, maçta sakatlanan Harrison'un ayağında kırık tespit edildiğini açıkladı. Ligin en zor deplasmanlarından birinde mücadele ettiklerini vurgulayan Bulkaz, "Harrison'un ikinci periyotta oyundan çıkması sonrası muazzam bir takım oyunu ve kenetlenme oldu. Oyuncularımız muhteşem bir galibiyet aldı ancak Harrison'un ayağındaki kırık, galibiyet sevincimizi gölgeledi" şeklinde konuştu.

Muratbey Uşak Sportif Yönetim Kurulu Başkanı Arif Akçakaya, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada; "Oynadığımız 5 müsabakadan 4'ünü kazandık. Bu büyük bir başarıdır. Seriyi bozmamak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncularımız, teknik kadromu ve yönetimimi tebrik ediyorum. Beraberliğimizin bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyorum. 22 Kasım Pazar günü Uşak Üniversitesi'nde Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağımız müsabakada salonu dolu görmek, taraftarımızla tek yürek olup bir galibiyet daha almak istiyoruz. Bu gururu bize yaşatan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bandırma Banvit Uşak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title