Haberler

Muratbey Burgu'nun Ses Getiren Reklam Filmi

Güncelleme:

Sektörün yenilikçi markası Muratbey'in inovatif ürünü Burgu'nun ilginç reklam filmi TV'lerde yayınlanmaya başladı.

Sektörün yenilikçi markası Muratbey'in inovatif ürünü Burgu'nun ilginç reklam filmi TV'lerde yayınlanmaya başladı. "Peynire zeka kattık, Muratbey Burgu"yu yaptık" sloganının işlendiği Reklam Filmi, ineklerin bize sadece mucizevi sütlerini sunduklarını, buna karşın peynir yapmanın insan zekasının ürünü olduğunu mizahi bir dille anlatıyor.

Muratbey'in inovatif ürünü Muratbey Burgu'nun lansman kampanyası kapsamında yer alan ilgi çekici reklam filmi televizyonlarda yayımlanmaya başladı.

Muratbey tarafından üretilen, dünyada ve Türkiye'de bir ilk olan Burgu Peynir, az tuzlu oluşu, doğallığı ve benzersiz lezzetiyle damak zevkine düşkün yetişkinlerin, besleyici değerleri ve eğlenceli formuyla çocukların keyifle tüketecekleri çok özel bir ürün. Muratbey Burgu'nun hafifliği, eşsiz kıvamı ve dahiyane formu, onu, hem ana öğünlerde hem de atıştırmalık olarak ara öğünlerde günün her saati aranan bir peynir olarak konumluyor. Muratbey Burgu'nun şekil yapısı, aynı zamanda çok çeşitli sunum ve ikram pratiklerine imkan sağlıyor.

İnovatif ürünler konusunda sektördeki öncülüğü bilinen Muratbey, "Çoğu alanda olağanüstü gelişim trendleri, rekabet içinde kıyaslama ve karşılaştırma sonuçları mükemmel" bulunarak İSO İnovasyon Ödülü'ne de layık görülmüştü.

"Peynire zeka kattık, Muratbey Burgu'yu yaptık" sloganının işlendiği reklam kampanyası Genna İstanbul tarafından hazırlandı. Reklam filmi, ineklerin bize sadece mucizevi sütlerini sunduklarını, buna karşın peynir yapmanın insan zekasının ürünü olduğunu mizahi bir dille anlatıyor. Bu bağlamda, üstün lezzeti ve benzersiz formuyla Muratbey Burgu'nun inovatif yönü vurgulanıyor.

KAMPANYA KÜNYESİ:

Reklamveren: Muratbey
Ürün: Muratbey Burgu
Reklam Ajansı: Genna İstanbul
Yaratıcı Yönetmen: Serdar Şendilmen
Sanat Yönetmeni: Burak Akıncıoğlu
Yaratıcı Ekip: Alptuğ Batı, Kenan Kaya, Betül Yıldırım, Nihan Şahin
Stratejik Planlama: Yunus Baran
Müşteri İlişkileri: Arzu Yaraş
Medya Ajansı: Speed Medya
Prodüksiyon Şirketi: Terra Film House
Yönetmen: Hakan Yakıcı
Görüntü Yönetmenleri: Murat Altınparmak, Avi Karpick
Kullanılan Mecralar: TV, sinema

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title