Haberler

Murat Yıldırım ve Eşi Maldivler'den Fotoğraf Paylaşıp Birbirine Aşk Sözcükleri Sıraladı

Güncelleme:

Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak için Maldivler'e gitti. İkili Instagram'dan fotoğraf paylaşarak birbirlerine aşk dolu sözcükler sıraladı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamak için Maldivleri tercih eden çiçeği burnunda çift Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, Instagram'dan fotoğraf paylaştı. İkili mutlu görüntülerin altına da aşk dolu sözlerini sıraladı.

MURAT YILDIRIM: HERKESİN RUH EŞİNİ BULMASINI DİLİYORUM

Murat Yıldırım eşiyle paylaştığı fotoğrafın altına İngilizce olarak, "Hayatımdaki bu hediye için her saniyeye şükür ediyorum. O istediğim her şey. Umarım herkes hayatının daha parlak ve mutlu görüneceği ruh eşini bulur" yorumunu yaparak aşkını dosta düşmana ilan etti.

İMANE EL BANİ BU AŞK SÖZCÜKLERİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Murat Yıldırım'ın Fas güzeli eşi İmane El Bani'de fotoğraf paylaşarak aşk sözcüklerini sıraladı. El Bani "Ben aşkımla hayatımın her günü 14 Şubat'ı yaşıyorum" yorumunu yazdı.

İKİLİ FOTOĞRAF ÇEKİMİNDEN VİDEO DA PAYLAŞTI

Yıldırım çifti, Maldivler'de fotoğraf çekimi yaptı. Çekim anının video görüntülerini de El Bani Instagram hesabından paylaştı.

İşte Murat Yıldırım'ın aşk sözcüleri sıraladığı o paylaşımı:

İmane El Bani'nin verdiği cevap:

Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title