Haberler

Murat Yakın: Galatasaray Hayır Denilmeyecek Bir Kulüp

Güncelleme:

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin yerine gelebilecek adaylar arasında gösterilen Murat Yakın, "Galatasaray, 'hayır' denilemeyecek bir kulüp." dedi.

Çalkantılı günler geçiren Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin bugün Başkan Dursun Özbek ile yapacağı görüşmenin ardından görevi bıraktı. İsviçre'nin FC Basel takımı ile Avrupa kupalarında başarı yakalayan Türk asıllı İsviçre vatandaşı Murat Yakın'ın, Denizli görevden ayrıldıktan sonra takımın başına geçebileceği iddia edilmişti.

"GALATASARAY HAYIR DENİLEMEYECEK BİR KULÜP"

Adının Galatasaray ile anılması üzerine İsviçre basınına demeç veren Murat Yakın, "Ben spekülasyonlar üzerine konuşmam. Galatasaray; Mancini, Prandelli, Terim ve Frank Rijkaard gibi birçok ünlü teknik direktörün görev yaptığı başarılı bir kulüp. Galatasaray, FC Basel gibi 'hayır' denilmeyecek bir kulüp" dedi.

SPARTAK MOSKOVA'DA HAYAL KIRIKLIĞI YARATMIŞTI

Geçen sezon Spartak Moskova'da istediğini elde edemeyen Yakın, sezon başından beri takım çalıştırmıyor. Rus ekibinin başında 32 maça çıkan Murat Yakın, 13 galibiyete karşılık 11 yenilgi almıştı. Murat Yakın, futbolculuğu döneminde bir dönem Fenerbahçe formasını da giymişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Denizli Galatasaray Murat Yakın İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Caylak:

Gelirse GS''da uzun yillar Antrönör kalacagina inancindayim. Murat Yakın GS''a yakisirsin.

7
7
yanıtYanıtla
Ysf Ali Arslanoglu:

Murat yakin Fenerlidir Galatasarayda basarli olurmu olur hemen gelsin. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title