Haberler

Murat Ülker'den Duygusal Mustafa Koç Mesajı

Güncelleme:

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, kalbine yenik düşüp hayata veda eden Mustafa Koç'un ardından duygusal bir mesaj yayınladı.

Kalp krizi geçirerek 56 yaşında hayata veda eden Mustafa Koç ile ilgili mesaj yayınlayan Murat Ülker "Çok üzüldüm. Elbette biliyoruz, ölüm er geç gelecek. Ama bu sefer Mustafa Koç için erken geldi." dedi.

Ülker, Twitter'dan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Murat Ülker, başka bir tweet'inde de anlam dolu şu mesajı paylaştı:

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Murat Ülker TV Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (26)

Cc:

Sonuçta pislik bir akpli sin sen 5 para etmez sahtekar haram yiyicileri

9
21
yanıtYanıtla
polar:

Sen dort dortluksun degilmi cuma cuma millete laf atacan kadar utanmassin

yanıt2
yanıt2
ellidokuz:

Vatanı bölmek için niyet etmiştiniz ama olmadı olmayacakta.

13
10
yanıtYanıtla
yahudiMobil-ANDROID:

bu adam yahudi degil mi. dedesini taniyoruz insallah olmeden dogru yolu bulmustur da rahmetlik denebilir

3
13
yanıtYanıtla
57:

Koç ailesi müslüman bir ailedir.kuşkunuz olmasın.

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Malk mulk yalansa niye 3. Kopruden ucuza arsa alıp imarını artırıyorsun

12
3
yanıtYanıtla
Mert:

Hikaye ulan hadi gercek zekatini verde göreyim Mülk allahin oldugunu uckagitci yobazlar isinize göre Allaha inaniyorsunuz

10
4
yanıtYanıtla
PartizanlikMobil-ANDROID:

Ulkede Akpli olan herkese istisnasiz hakaret etmediginiz kimse kalmadi. Peki siz Chpliler, Hdpliler veya hangi partili iseniz, siz bu köhne partilerin pesine aptalca dustugunuzde pek mi kiymetli oluyorsunuz? Hakikatin yegane bilgisi sizin elinizde mi?

6
6
yanıtYanıtla
zagorMobil-ANDROID:

zenginler hep bu şekil derler malda yalan mülkte yalan diye hatta kendilerini çoook inançlı göstermeye çalışırlar ama iş işçinin hakkını ya da başka bir hak hukuk mevzusuna gelince unutulur bu sözler ...nerde kaldı malda yalan mülkte yalan espirisi !!!

7
5
yanıtYanıtla
......................:

SEN ADAMIN EN DÜŞÜK KALİFİYE ELEMANI KAÇ PARA ALIYOR BİLİYORMUSUN ÜLKERDE ÇALIŞAN (ÜLKER BÜNYESİNDE) EN DÜŞÜK MAAŞLI ADAM 2011 DE 1750 TL ALIYORDU YEMEK PARASIYLA

yanıt9
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title