Haberler

Murat Sancak kimdir ? Sancak'a güpegündüz 18 Kurşun

Güncelleme:

Murat Sancak kimdir ? Sancak'a güpegündüz 18 Kurşun. İş Adamı Ethem Sancak'ın kardeşi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

Murat Sancak kimdir ? Sancak'a suikast girişimi. İş Adamı Ethem Sancak'ın kardeşi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

İş adamı Ethem Sancak'ın kardeşi Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın aracı kurşunlandı. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün 18'i gösterdiği görüldü.

SEYİR HALİNDE KURŞUNLAMA

Alınan bilgiye göre, Sancak'ın bulunduğu araca Halkalı'da seyir halindeyken silahlı saldırı düzenlendi.

- Ethem Sancak

TEK TEK DELİL TOPLANDI

Sancak ve korumalarının saldırıda yara almadığı, kurşunların arabaya isabet ettiği öğrenildi. Saldırının ardından olay yerine gelen polis, bölgeyi güvenlik çemberine aldıktan sonra kurşun izlerini tek tek numaralayarak delilleri topladı.

- Murat Sancak

18 KURŞUN

Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün 18'i gösterdiği görüldü.

İşte olay yerinden gelen ilk fotoğraflar:



Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ethem Sancak Star Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title