Haberler

Murat Sadıkoğlu; Dinleyenlerini Mest Etti

Güncelleme:

Murat Sadıkoğlu; hafta sonu Kafe Karadeniz'de muhteşem bir konser verdi.

"Sadıkoğlu İki Kurşun" adını verdiği ilk albümü ile çıkış yapan ve sesiyle dinleyenleri kendine adeta hayran bırakan ünlü Karadeniz Müziği Sanatçısı Murat Sadıkoğlu; hafta sonu Kafe Karadeniz'de muhteşem bir konser verdi.

Sakarya'ya getirdiği ünlülerle adından sıkça söz ettirerek, Sakarya'da adeta memleket havası estiren Kafe Karadeniz; Adnan Yılmaz, Aydın Can, Bizim Gönül, Cengiz Selimoğlu, Ercan Pustu, Gizem Kara, İslam Yıldız, İsmail Güler, Mehmet Durak, Muhammet Ali Yılmaz, Nazım Kısa, Nihat Yılmaz, Recebim, Recep Cebeci, Rüştü Çavuş, Sait Uçar, Sinan Sami, Tarık İhtiyar, Yavuz Tonyalı, Yasemin Yıldız ve Yılmaz Kasapoğlu gibi bir çok yerli ve ünlü sanatçıyı biraraya getirerek, Sakaryalı hayranlarıyla buluşturan Sakarya'nın tek bayan Kafe işletmecisi Kafe Karadeniz Sahibi Reyhan Töremiş; hafta sonu da Sadıkoğlu İki Kurşun" adını verdiği ilk albümü ile çıkış yapan ve sesiyle dinleyenleri kendine adeta hayran bırakan ünlü Karadeniz Müziği Sanatçısı Murat Sadıkoğlu'nu hayranlarıyla buluşturdu. Gecede söylediği şarkı ve türküleriyle Sakaryalılara muhteşem bir konser veren ünlü sanatçı; dinleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Her Çarşamba akşamı

Sakarya'da ilk olarak Kafe Karadeniz'de sahne alan bundan sonra da her Çarşamba akşamı 20.00 – 24.00 saatleri arasında konuk sanatçılar ile birlikte Çark Caddesi Kundakçıoğlu Pasajı (Evkur Mağazası karşısı) ikinci katındaki bulunan Kafe Karadeniz'de hayranlarıyla buluşacak olan 10 yıldır müzik piyasasının içinde olan Karadeniz Müziği Sanatçısı Murat Sadıkoğlu; burada Kemençecisi Köksal Öztürk'ün eşliğinde kendi bestelerinden ve son günlerin en popüler olan şarkı ve türkülerini seslendirecek. Rezervasyon için 0531 0291833 nolu telefondan aranılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Yılmaz Aydın Can Karadeniz Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title