Haberler

Murat Kekilli: Evet Yandaş Müzisyenim

Güncelleme:

Şehit evinde Kur'an okumasıyla gündeme gelen Murat Kekilli, "Eğer bu yandaşlıksa evet ben yandaş müzisyenim" dedi.

Son zamanlarda sosyal medyada en çok konuşulan sanatçılar arasında olan Murat Kekilli, Yeni yüzyıl gazetesinden Esra Elönü'nün sorularını yanıtladı.

Kekilli "Yandaş müzisyen misin? " sorusuna "Eğer Cenab-ı Hak'tan yana olmayı yandaş olarak nitelendiriyorsanız evet yandaş müzisyenim." yanıtını verdi.

"ERDOĞAN'I SEVMEMEK BAŞKA BİR ŞEY VATAN HAİNLİĞİ BAŞKA ŞEY"

Nişantaşı, Cihangir ünlülerinin muhalif raconları kesip sırf Erdoğan nefreti yüzünden PKK'ya destek vermeleri sence ne manaya geliyor?

"Cumhurbaşkanı'nı sevmeyebilirsiniz, fikirlerini benimsemeyebilirsiniz ancak terör olaylarını siyasallaştırıp Cumhurbaşkanı'na isnad etmek hem şehitlere hem şehit yakınlarına hem vatana hem milletimize, sanat camiasına, inancımıza ve hatta Cenab-ı Hakka varana kadar ihanettir. Burada suçlu aranıyorsa bu terörün kendisi ve terörü destekleyenlerdir. Tayyip Erdoğan'ı sevmemek başka bir şey vatan hainliği başka bir şey.

İki gün önce şehit ailesine taziyeye gittin, şehidin ruhu için Kuran okudun, niye bu kadar şaşırdılar ne yapsaydın yani Kuran değil de bildiri mi okusaydın?

- Bu sanırım ülkemiz için yeni bir şeymiş gibi algılanıyor. Oysa bir müzisyenin inançlarının gereğini yerine getirmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Hem Kuran okuyan hem bestesini yapan vatanını seven kutsallara hakaret etmeyen sanatçının Türkiye'de işi zor mu?

- Zaten bir önceki soruyu zar zor açıklamamın sebebi son yüz yıldır mahalle, rejim ve etnik baskı sebebiyle inançların gizli yaşanması zorunluluğu değil miydi?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Elönü Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title