Haberler

Murat Göğebakan İsyan Etti: Beni Rahat Bıraksınlar

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, lösemi tanısıyla yaklaşık 7 aydır tedavi altında olan Murat Göğebakan’ı geçtiğimiz cuma günü evinde ziyaret etti.

"UZUN ADAMI"I ERDOĞAN'A HEDİYE ETTİ

Haliç Kongre Merkezi’nde saat 00.10 sıralarında ayrılan Başbakan Erdoğan, Murat Göğebakan’ın Levent’te olan evine geçti. Lösemi tanısıyla tedavi altında olan Murat Göğebakan’ın Başbakan Erdoğan’a "Uzun Adam" isimli şarkıyı hediye ettiği ifade edildi.

FOTOĞRAFLAR TWITTER'DAN PAYLAŞILDI

Yaklaşık 50 dakika içeride kalan Başbakan Erdoğan saat 01.00 sıralarında Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. Başbakan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da, Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Göğebakan'ın bitkin hali sosyal medyada hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

"BENİ RAHAT BIRAKSINLAR"

Murat Göğebakan'ın kötü görünmesi, daha önce kanser tedavisi gören ünlü şarkıcının sağlığının iyi olmadığını düşündürdü. Bunun üzerine sanatçı Facebook sayfasından hastalığıyla ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. Göğebakan söz konusu fotoğrafı yayınlayarak önce "Beni rahat bıraksınlar" yazdı, ardından da "Kısa bir süre önce geçirmiş olduğum ufak bir kazadan dolayı yüzümde oluşan yarayı asparagas haberle insanlara yayan kuruluşları ciddiye almayın" dedi.

Bu arada sanatçının 6 Temmuz Pazar günü İstanbul / Esenler Dörtyol Meydan'ındaki konseri iptal edildi. Esenler Belediyesi twitter hesabından sanatçının rahatsızlığından dolayı konserin iptal edildiğini duyurdu

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Göğebakan Esenler Twitter Haliç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (25)

:

tıpsız murat

7
107
yanıtYanıtla
feritferitdurar@hotmail.com:

kendi tipine bak şerefsiz

yanıt0
yanıt0
ALİL:

PARA NEREDEYSE ORAYA KAYIYOR PİSLİK

18
49
yanıtYanıtla
keresteci:

bu adam kanser olduğunda yanında cemaatçiler vardı ne çabuk satmış, güce kul olmuş gariban...

29
36
yanıtYanıtla
alçaklar:

taayp e de benzemiş garibim güce kul olanlar...

15
46
yanıtYanıtla
bahar:

allah şifasını versin . işallah en kısa zamanda en iyi konserlerini verecek

56
3
yanıtYanıtla
EYMİRLİ:

Ona derdi veren RABBİM sizlere vermeye gücü yokmu sanıyorsunuz... hastalık insanlar için ve hiç bir kötü eleştiri insanlığa yakışmaz...ALLAH acil şifalar versin tüm şifa bekleyen hastalara ...

54
2
yanıtYanıtla
Vatansever80:

VAY YALAKA VAY ARTIK PROTESTO ETTİLERİMİZE SENİDE EKLEYECEGİZ DESENE BU DEVRAN BİTECEK ELBET

16
37
yanıtYanıtla
arif ışıkatesh.71@hotmail.com:

Eklesen nolur piyasadan silinirmi, dar kafalılar zihniniz neyse fikrinizde o işte

yanıt0
yanıt0
CEZAcsaridogan@hotmail.com:

SENİN PROTESTONU CENABI ALLAH VERMİŞ BU KAFAYA BAKILIRSA. HER TARAFIN PROTESTO OLSA NE YAZAR. SEN KENDİNİ KURTAR ZAVALLI.

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title