Haberler

Murat Demir, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Kastamonu'ya ateşten gömlek giyip geldiğini belirten Murat Demir, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Uluay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Partililere kendisini ifade eden Murat Demir, yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istedi.

Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu hayranlık sebebiyle başladığını ifade eden Murat Demir, "2009 yılında da Tuzla'da AK Parti ile aktif olarak siyasette görevler aldım. Kastamonu'dan milletvekili aday adaylığımız söz konusu olduğunda Tuzla'da siyaset hayatımızı sonuçlandırmadık sadece ara verdik. Milletvekilliği aday adaylığı sürecimiz olduğu için Tuzla'dan arkadaşlarımızdan müsaade istedik. Murat Demir'e Kastamonu'da İstanbul'dan gelen bir aday gibi bakılıyor. Ama ben, içinizden birisiyim. Ben, ayağımı hiçbir zaman Kastamonu'dan çekmemiş birisiyim. Senenin üç ayını memleketinde geçiren, ayrıca her fırsatta Kastamonu'ya gelen bir kişiyim. Ben, memleketimi çok seven ve hizmet etmek isteyen birisiyim. Siyaset, milletvekilliği aday adaylığı söz konusu olduğunda bana soruldu. Ben ise, tabii ki 'Kastamonu'dan olmak isterim' dedim. Benim, başvuru formumda ikinci bir tercihim daha yoktur. İstanbul'a falan tercih etmedim sadece Kastamonu'yu istedim. Çünkü ben, memleketime hizmet etme anlamında niyetimiz oldu" dedi.

"KAZANDIĞIM TECRÜBEYİ KASTAMONU'YA AKTARMAK İSTİYORUM"

Kendisinin, yapacağı hizmetlerle Kastamonu'ya ve teşkilata bir şeyler katabileceğine inandığını ifade eden Murat Demir, " İstanbul'da yaptığımız siyaseti ve buralarda kazandığımız tecrübeleri, Kastamonu'ya gelerek aktarmak istedim. Kastamonu'nun gelişiminde ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğa'ın koyduğu hedefler doğrultusunda 'Yeni Türkiye' hedefine ulaşmakta 2071 yılındaki vizyonlara ve 500 milyon dolarlık ihracatlara katkı sağlamak için bu teşkilata hizmet etmekten her zaman gurur duydum ve gurur duyacağım. AK Parti'ye yürekten bağlı birisiyim. Ama şeş kaza olmadı, bize buradan herhangi bir görev verilmedi. Müsaade istediğimiz Tuzla teşkilatına döndüğümde aynı şekilde Kastamonu'da da bana, ne görev verilirse yapmaya da hazırım. Ben, bu teşkilatın her kademesinde görev yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyarım. Çünkü ben, bu partiye hizmet etmekten onur ve şeref duymaktayım" diye konuştu.

Büyük bir liderin yanında olduklarını ifade eden Demir, "Aynı zamanda büyük bir Başbakanımız var. Böyle kaliteli insanların ve büyük hedefleri bulunan partinin yanında hizmet etmekten mutluluk duyarım. Bu yüzden kendi adıma bir nokta koyabilmek benim için büyü önem taşımaktadır. Bana, neden İstanbul'dan aday olmadınız da Kastamonu'yu tercih ettiğiniz yönünde sorular soruluyor. İstanbul'un Murat Demir'e ihtiyacı yok. Yani bizim gibi insanlara ihtiyacı yok. Çünkü şu anda görev yapan arkadaşlarımızın birçoğunu tanıyor ve yaptıkları görevleri biliyoruz. İstanbul'da belediyelerin milletvekillerine ihtiyaçları yok. Benim bulunduğum bölge Tuzla idi. Tuzla Belediyesi'nin bütçesi 300 milyon TL'dir. Yani büyük bir potansiyeli var Tuzla Belediyesi'nin. Tuzla Belediyesi, iki dönüm bir arazi satsa 30-40 milyon TL gelir elde ediyor. İmkanları çok geniş. İstanbul'da bir milletvekili, belediyelere çay içmeye geliyor, ardından Ankara'ya TBMM'ye çalışmaya gidiyor" şeklinde konuştu.

"HİZMETİ MEMLEKETİMİZE VERMEK İSTİYORUZ"

Sadece Kastamonu'nun değil Anadolu'nun her bölgesinin hizmete ihtiyacının olduğunu vurgulayan Murat Demir, şunları söyledi: "Sonuçta biz, Kastamonuluyuz. Biz, hizmet vermeye geldiysek bu hizmeti de memleketimize yani Kastamonu'muza vermek istiyoruz. Bizim, İstanbul'da büyük bir potansiyelimiz var. Bizde, İstanbul'da önemli bir ihracat yapan firmayız. Ben, baktığım zaman İstanbul ve Kastamonu arasında bir bağ kopukluğunun olduğunu düşünüyorum. Bu noktada ben, İstanbul ile Kastamonu arasında köprü olup bağ kuracağıma inananlardan birisiyim. Çünkü İstanbul'da sanayicilerle, işadamlarıyla bir bağım var. Bu anlamda ben, Kastamonu'nun siyasetine, Kastamonu'nun gelişimine, Kastamonu'nun büyümesine, Kastamonu'da yeni istihdam alanlarının oluşturulmasına, katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. İlle milletvekili olacağım diye bir şey söz konusu değil. Maksadımız, memleketimize hizmet etmektir. Gerçekten milletvekili olmayı planlasaydık İstanbul'dan aday adayı olurdum. Belki de benim, İstanbul'da sıralamaya girmem potansiyelim itibariyle daha kolay olabilirdi. Ama ben, Kastamonu'ya geldim. Risk almaya seven birisiyim. Risk aldım ve Kastamonu'dan aday adayı oldum. Hatta bir büyüğüm, bana 'ateşten gömlek giymişsin' dedi. Ben, partimize yapacağım hizmetler için, memleketimize yapacağımız hizmetler için ateşten gömlek giymeye razıyım. Aday olduğumuz zaman ve de Allah taktir edip milletvekili olduğumuzda çok farklı bir vekil portföyü çizeceğime inanıyorum. Teşkilatımıza da aynı şeyleri söylüyorum. Çünkü herkesin kendisine göre bir düşüncesi vardır. Benimde kendime göre, bir plan ve programım var"

Murat Demir'in şu anda halihazırda hiçbir projesinin bulanmadığına dikkat çeken AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, şöyle devam etti: "Çünkü biz, şu anda bir milletvekili aday adayıyız. Bir milletvekili aday adayı, eline projeleri alıp görsel anlamda buralara getirip sunması, teşkilatın ve halkın önüne koyması bence abes olur. Yarın bize, sorarlar, 'bunun garantisini kimden alıp geldiniz' dediklerince cevap veremeyiz. Ama Kastamonu'nun sorunları bellidir, Kastamonu'ya yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Kastamonu'nun gelişmesi ve büyümesi manasında yapılacak projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Omlar için varımızı yoğumuzu ortaya koymaktır. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışmaktır. Her zaman, 'elinizi taşın altına koyun' derler. Bende, tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu teşkilat ve bu memleket için bedenimi ortaya koymaya hazırım"

İstanbul'da yaptığı ticaret nedeniyle sıklıkla yurtdışına çıkan birisi olduğunu anlatan Murat Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben, yaptığımız iş nedeniyle çok sık yurtdışına çıkan birisiyim. Yakın bir zamanda Fransa'ya bir ziyaretimiz oldu. Fransa'da taksi ile Monaco'ya geçmek istediğimizde, bir taksiyi bindik. Taksici ile sohbet ettiğimiz esnada, Türk olduğumu söylediğimizde aracı kenara çekti. Arabadan inip bize sarıldı. Adam Cezayirli ve dedi ki: "Bütün Müslümanların ve mazlumların umudu, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'dir" dedi. Adam bu sözü söyledi ve emin olunki çok duygusal bir an yaşandı. Gerçekten dünyadaki tüm Müslümanların ve mazlumların umudu 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleridir. Bizler, Tuzla'da bundan önceki seçimlerde her akşam sabahlıyorduk. Geceleri, dağıtılan broşürleri topluyorduk. Bu broşürlerde yazanları okusaydınız, inanamazdınız. Aynı Adnan Menderes'e yapılanlar yapılmak isteniyordu. Adnan Menderes gibi liderlerimizi asmak istiyorlardı. Bunun başka bir açıklaması yoktu. Bu ülkenin üzerinde böyle oyunlar olduğu sürece tüm teşkilatın, herkesin, partili ve partisiz herkesin, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olması gerekiyor. Bu yüzden 7 Haziran seçimlerinde de herkesin gece gündüz çalışıp üç milletvekili çıkarma gibi bir hedefi olması gerekiyor. Bu dönemde, teşkilat içerisinde varsa kırgınlıkların, dargınlıkların, küskünlüklerin en azından bu dönemde çözmekte büyük fayda olacağını düşünüyorum. En azından bu arkadaşlar, bu dönem tek çatı altında bunları bırakması gerekir diye düşünüyorum"

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Kastamonu'dan üç milletvekili çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizden daha önceki teşkilatların yaptığı hizmetlerin üzerine daha fazla bir şeyler koymamız gerekiyor. Bu yüzden aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Bizimle birlikte bu kutlu yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title