Haberler

Murat Dalkılıç ve Ozan Çolakoğlu Mambo Beach Club'ta

Foça'nın gözde mekanı Mambo Beach Club her hafta sonu ses getiren etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Foça'nın gözde mekanı Mambo Beach Club her hafta sonu ses getiren etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sezon boyunca ünlü isimleri ağırlayan Mambo Beach Club, sezonun son iki haftasında da çok hareketli. Ünlü Prodüktör Dj Ozan Çolakoğlu 30 Ağustos Cuma gecesi Mambo Beach Club'ta sevenleriyle buluşacak. 6 Temmuz'da sağanak yağmurun azizliğine uğradığı için konseri ertelelen Murat Dalkılıç, 31 Ağustos Cumartesi gecesi söz verdiği konserini Mambo Beach Club'ta verecek.

İKİ GÜN İKİ GECE EĞLENCE

1991 yılından beri Türkiye'nin en önemli sanatçılarının albümlerinin görünmeyen kahramanı olan Ozan Çolakoğlu, haziran ayında Tarkan, Ajda Pekkan, Gülşen, Sertab Erener gibi birçok ünlü ismin de yer aldığı kendi albümünü çıkarttı. Yeni albümünün bu yaza damgasını vuran "Aşk Gitti Bizden", "Seyre Dursun Aşk" gibi daha birçok eski ve yeni parçası ile Mambo Beach Club'ta İzmirlileri müzik ve eğlenceye doyuracak.

Müziğe başladığı şehire, onu her daim kucaklayan seyircisine gelen Murat Dalkılıç ; Mambo Beach Club misafirlerine özel hazırladığı geniş repertuar, hit şarkıları, dans şovları ve çoşkulu sahne performansıyla "Foça'da muhteşem bir geceye hazır olduğunu ve herkesi Mambo Beach Club'a beklediğini" söyledi.

KONSER GİRİŞİ ÜCRETSİZ

6 Temmuz günü Murat Dalkılıç'ın konserine bilet alan ve ertelenen konser için isim yazdıran kişilere 31 Ağustos günü konser girişi ücretsiz olacak. Mambo Beach Club, konser için bilet alanların çıkışta bilgilerini alarak, biletlerinin daha sonraki konserde geçerli olacağını açıklamıştı.

Foça'ya hiç bitmeyen bir hareketlilik kazandıran Mambo Beach Club; gündüzleri çim alanı, iskelesi, kumsalı ve localarında güneşlenip dinlenebileceğiniz, masmavi denizi ve havuzu ile ferahlayıp haftanın stresini atabileceğiniz; geceleri ise club'ında sıradışı müzik ve dans gösterileriyle unutamayacağınız bir eğlence deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ozan Çolakoğlu Murat Dalkılıç Türkiye Foça Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title