Haberler

Murat Dalkılıç, Kendisine İftira Atan Dansçısını Önce Kovdu, Sonra Sahip Çıktı

Güncelleme:

Murat Dalkılıç'ın dansçısı Ömer Yeşilbaş, ünlü popçunun adını kullanarak Rus şarkıcı Tasha'ya ahlaksız mesajlar atmıştı. Dalkılıç da dansçısını önce kovdu sonra sahip çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonu ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın dansçısı Ömer Yeşilbaş'ın Rus bir şarkıcı ile aralarında geçen ahlaksız konuşmalar su yüzüne çıkmış ve Dalkılıç adının kullanıldığını görünce dansçısını kovmuştu. Şimdi de sahip çıktı.

ÖNCE KOVDU SONRA FİKRİ DEĞİŞTİ

Dalkılıç üzerinden yapılan cinsel içerikli yazışmaların olduğu konuşmalar sonrası, "Kimin kime ne yazdığı, yazılanların hangisinin değiştirildiği ya da konunun diğer herhangi bir yanıyla ilgilenmiyorum ancak beni bu tür bir açıklama yapmak zorunda bırakan Ömer Yeşilbaş bugün itibarıyla benim ekibimde yer alan bir dansçı değildir." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Fakat nedeni bilinmeyen bir şekilde Dalkılıç'ın konuya olan yaklaşımı değişti.

"YARGISIZ İNFAZ YAPMAK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı, "Mesajların doğruluğunun kesin olarak ortaya çıkması için sosyal medya uzmanları ve avukatlar devreye girdi. Ömer benim 15 yıllık arkadaşım, o yüzden yargısız infaz yapmak istemiyorum. Komplo var gibi duruyor. Maalesef Türkiye'de en fazla siber saldırıya uğrayan sanatçılardanım. Şimdi yargı kararını ve sosyal medya uzmanlarının raporlarını bekliyoruz." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title