Haberler

Murat Dalkılıç Kazancını Gayrimenkule Yatırıyor

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra ünlü popçunun da kazandığını gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı. Dalkılıç'ın yeni hedefi otel açmak...

24 Ağustos'ta Adile Sultan Yalısı'nda oyuncu Merve Boluğur'la evlenecek olan Murat Dalkılıç, Çeşme'de birçok daire satın alarak gayrimenkul zengini sanatçılar arasına girmeyi başardı. Şu sıralar 'Kahpe Bizans 2'de oyunculuk hünerlerini de sergileyen Dalkılıç'ın yeni hedefi ise yaşamı boyunca kendisine gelir sağlayacak olan bir otel sahibi olmak.

2 MİLYON TL AYIRDI

Sanatçı, bunun için 2 milyon lirayı gözden çıkardı ve Çeşme'de arsa arayışına girdi. İstediği gibi bir arsa bulduğunda hemen otel inşaatına başlayacak olan Dalkılıç'ın müstakbel eşi Merve Boluğur'un da mekanla yakından ilgileneceği öğrenildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Dizi, reklam ve filmlerden kazandıklarıyla hatırı sayılır bir servet sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu, yıldızı yükselmeye başlayan Fener, Balat, Tarlabaşı ve Cihangir gibi semtlerden çok sayıda eski bina satın aldı. Cihangir'de bir otel binası alan İmirzalıoğlu'nun ayrıca Cunda Adası'nda Marmaris'in gözde mekanlarından Selimiye'de arsası bulunuyor.

KIVANÇ TATLITUĞ DİKİLİ'DEN ARSA ALDI

Kıvanç Tatlıtuğ da gayrimenkul zenginleri arasına girmeye aday. Tatlıtuğ'un Göcek'te 700 bin dolar değerinde bir evi, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı dairesi, Samandıra'da bulunan bir sitede 1 milyon 500 bin TL değerinde villası, Bağdat Caddesi'nden 3 milyon dolara satın aldığı üç dükkanı var. İstanbul Çekmeköy, Maçka ve Bebek'te iki daire, Garipçe'de de arsası olan ünlü oyuncu, rotasını son dönemde Ege'ye çevirdi. Dikili'de 800 bin liraya arsa alan Tatlıtuğ, buraya otel yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

mert arslanMobil-ANDROID:

Ev fiyatları bu sömürücü insanların yüzünden yüksek.Nasıl olsa parası çok olan alır.Birinin 2 evi alırken yuksek vergi,3 evi alırken dahada yüksek vergi diye katlanması lazım.Adam 100 tane ev alıyor 100 tane evi garibana kiralayıp maaşın yarısını alıyor.Bastakiler zaten sahtekar 20 milyon yoksul varken sarayı itibar olarak görüyor.Barış,dayanışma,paylaşım dini..savaş,sömürü dini dönmüş.Maun süresi bunların namazıda,duasıda lanettir diyor.Mülk Allah'ındır.

42
1
yanıtYanıtla
mkn:

herkes malı götürüyor. . !!

9
0
yanıtYanıtla
Adam:

Boş beleş kim varsa başimiza adam ettiler , yaptiklarida sanat olsa bari, evde sicacik yatak istemezsen koltukta rahat o da olmazsa karyolada yattariz. Bunlardan bi cacik olmaz en iyisi ozunuze donun haberede sirf yorum yapmak için baktim.

9
0
yanıtYanıtla
LATEXMobil-IOS:

lan elinde iphone var elektrik parası ödeyemiyorum diyosun

3
1
yanıtYanıtla
enginMobil-ANDROID:

gözümüz yok kimsenin malın da mulkunde daha iyileri daha fazlalari bu haberi okuyanlarinda olsun inşallah

2
1
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

Kıvanç denen bosnalı kendi sesini kullanmayan sanatçı olamaz Kenan desen zaten kokainman gençlere kötü örnek bu Murat'ı tanımıyorum

1
2
yanıtYanıtla
haydin ordan:

ee adamlar napacakti sehit oluyo diye almayacakmi.onemli;olan oylari verirken akli selim olmakti.yandas olmak dgl bunlara katki saglamamak.adam arsayi kazanmista almis.ya kazanmadan helal olmayanla alsaydi;)

1
1
yanıtYanıtla
AlexxxMobil-IOS:

Bizim döşemealtında da iyi para ediyor

1
0
yanıtYanıtla
Mskkdd:

Yaptı tabi yapıp yapamadığını bilmeden konuşma

0
1
yanıtYanıtla
ses:

şimdi ev taksidi ödeseler bunlara zekat farz olmuyor yani, sonuçta fazladan 100. evini de alsa birikmiş para kenarda durmadığı için zekat vermelerine gerek yokmuş, benim hiç bişeyim yok gelecek korkum var ve kenara biraz bişey ayırsam onun zekatını ödüyorum. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title