Haberler

Murat Cengiz Yeniden Kütahya ASKF Başkanı Seçildi

Güncelleme:

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun 16. Genel Kurul toplantısında, ASKF Başkanı Murat Cengiz yeniden başkanlığa seçildi.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun (ASKF) 16. Genel Kurul toplantısında ASKF Başkanı Murat Cengiz yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul Toplantısında yapılan seçimlerde, Murat Cengiz yeniden başkanlığa getirilirken, Kütahya ASKF'de daha önce Gediz'i temsil eden Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk de tekrar yönetime girmeyi başardı.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Üyesi ve Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, seçimden sonra yaptığı açıklamada, "Oraya bizzat gelerek eni yalnız bırakmayıp teveccüh gösteren Uluoymak 1 Eylül Spor, Yenikent Belediye Spor, Dayınlar Spor, Gediz Gücüspor, Eskigediz Belediye Spor ve Yeşilçay Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ederim. Gediz ve tüm spor camiası için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Cengiz Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title