Haberler

Murat Boz Yeni Filminde Hayranlarını Şaşırtacak

Güncelleme:

Murat Boz, Burak Özçivit'le başrolü paylaştığı yeni filmi "Kardeşim Benim"de "A Be Kaynana" adlı Roman şarkısını söyleyecek.

Şarkıcı Murat Boz, "Kardeşim Benim" filmi için stüdyoya girecek. Pop müziğin sevilen şarkılarına imza atan Boz, bu kez bir Roman şarkısıyla hayranlarını şaşırtacak. Burak Özçivit'le başrolü paylaşan Boz, filmde "A Be Kaynana" adlı şarkıyı söyleyecek.

Yapım şirketi, filmde kullanılacak "A Be Kaynana" şarkısının tüm haklarını satın aldı. Boz'un 2016 yılının hiti olmaya aday şarkıdaki performansı hayranları tarafından büyük merakla bekleniyor.

15 OCAK'TA VİZYONDA

Senaryosunu Zafer Külünk'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Mert Baykal'ın oturduğu filmde Özçivit ve Boz, Hakan ve Ozan adında iki ünlü müzisyen kardeşi canlandıracak. Filmde ikiliye Aslı Enver de eşlik edecek. Enver, acemi bir muhabiri canlandıracak.

FİLMİN KONUSU:

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan "Kardeşim Benim", 15 Ocak'ta vizyona girecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Aslı Enver Murat Boz Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

murat fani:

Murat bizim varsa film zaten 10 numara

0
18
yanıtYanıtla
gaye:

filmin konusu her ne olursa olsun murat boz varsa güzel

4
4
yanıtYanıtla
kubbe:

Murat değil de Burak tam da yağız bir Romen delikanlısı gibi maşallah. Mesela bir Romen (çingene) beyini veya beyin oğlunu oynayabilir

3
2
yanıtYanıtla
armağan erşahin:

Murat boz ben seni çoooooooooooooooook seviyorum seni bir kez olsun görsem başka hiç bir şey istemem seni çooooooooook seviyorum

2
0
yanıtYanıtla
Murat ın meleği:

Murat varsa zaten 10numara 5 yıldız..

2
0
yanıtYanıtla
son mektup:

Murat güzel dizilerde oynar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title