Haberler

Murat Boz ve Aslı Enver Ayrılık İddialarını Yalanlasa da Aşkları Çıkmaza Girdi

Güncelleme:

Murat Boz ve Aslı Enver hakkında ayrılık iddiaları çıkmış, çift birlikte fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanlamıştı. Ancak çiftin yakın dostları, Boz'un ayrılmak istediğini doğruladı.

Sevilen çift oyuncu Aslı Enver ve ünlü popçu Murat Boz hakkında ayrılık dedikoduları çıkmıştı. Çift Instagram'dan fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanladı. Ancak çiftin yakın dostları iddiaları doğrulayarak Murat Boz'un ayrılmak istediğini söyledi.

ASLI ENVER, MURAT BOZ'DAN VAZGEÇMEMİŞ

Aslı Enver'le Murat Boz'un 1 yıllık ilişkisi çıkmaza girdi. Boz, aşkı bitirmek isterken Enver ondan vazgeçemedi. Güzel oyuncu, 25 gün görüşmediği popçuyu ikna etse de çiftin dostları, 'Murat için bu aşk bitti' dedi.

AYRILIK İDDİALARINI YALANLAMAK İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞLARDI

Yakışıklı popçu Murat Boz'la güzel oyuncu Aslı Enver'in aşkı, uzatmaları oynuyor. Gözde çift, ayrılık dedikodularına nokta koymak için geçtiğimiz gün aşk dolu paylaşımlar yapsa da işin 'aslı' hiç de öyle değil! Aşkları 2016'da rol aldıkları 'Kardeşim Benim' adlı filmin setinde başlayan ikili, artık yolun sonuna geldi. Sevgiler Günü'nü dahi ayrı geçiren ikilinin dost çevresinden alınan bilgiye göre çift, 25 günlük bir ayrılık süreci yaşadı.

MURAT BOZ'UN SEVGİLİSİNE KARŞI HİSLERİ ZAYIFLADI

Ayrılık nedeni ise ne ihanet ne de şiddetli geçimsizlik. Ünlü çiftin ayrılığında Murat Boz'un Aslı Enver'e hislerinin bitmesi etkili oldu. Boz, Enver'le ayrılık kararı aldıktan sonra Dominik'e gitti.

MURAT BOZ VE ASLI ENVER AŞKI UZATMALARI OYNUYOR

Bu sırada Aslı Enver ise yeni dizisinin çekimleriyle meşguldü. Güzel oyuncu, 25 gün Murat Boz'un kendini dinlemesine izin verdi. Çok sevdiği Boz'la ayrılmak istemeyen Aslı Enver, geçtiğimiz hafta ise yakışıklı popçuyu arayıp ondan aşklarına ikinci şans vermesini istedi.
Aslı Enver'e aşkı bitse de güzel oyuncuyu arkadaş olarak çok seven Boz, bunu duyunca Enver'in kariyerini düşünüp ayrılığı askıya aldı. Ancak yine de Murat Boz'un çok yakın bir dostuna göre; bu ilişkinin sadece birkaç aylık ömrü kaldı.

İkili aşk dolu paylaşımlarıyla gündeme geliyordu;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Instagram Murat Boz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title