Haberler

Murat Boz'un 'Evet'ine Karşı Gökhan Özoğuz'un Videosu Paylaşılıyor

Güncelleme:

Tartışmalar tam gaz devam ederken, referandumda 'evet' oyu kullanacağını açıklayan Murat Boz'a karşılık Gökhan Özoğuz'un İzmir Marşı'nı seslendirdiği video paylaşılıyor.

Sosyal medya üzerinden başlatılan 'Evet-Hayır' tartışmaları bir anda Türkiye gündemine oturdu. Spor ve sanat camiasından birçok isim görüşlerini açık açık belli ederken, bazı isimler de bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor.

MURAT BOZ "EVET" DİYECEK

Şimdilerde 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Murat Boz da "evet" diyeceğini açıklayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medyada ciddi bir kitle Boz'un bu açıklaması üzerinden onunla ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandı.

GÖKHAN'IN VİDEOSU PAYLAŞILIYOR

Bu paylaşımlar arasında en çok dikkat çekeni ise 'O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un programının geride bıraktığımız bölümlerinden birinde gerçekleşen İzmir Marşı bölümü okuduğu video... Bu videoda Özoğuz'un Murat Boz'un yanına manidar bir şekilde yaklaşması dikkat çekiyor.

Gökhan Özoğuz'un son paylaşımlarından birinde Atatürk var;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Murat Boz Türkiye İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title