Haberler

Murat Boz Aşkı Aslı Enver'i Sette 4 Saat Bekledi

Güncelleme:

Murat Boz, 'Kardeşim Benim' filminin çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Aslı Enver'i, rol aldığı 'Kış Güneşi'nin setinde soğuk havaya rağmen dört saat bekledi.

Murat Boz, önceki gün sevgilisi Aslı Enver'in, başrolünü Şükrü Özyıldız'la paylaştığı 'Kış Güneşi'nin setini ziyaret etti. Sarıyer'de bir gecekondu mahallesinde yapılan çekimlere giden şarkıcı, set çalışanlarına marketten meyve ve kuruyemiş götürmeyi de ihmal etmedi. Öğle saatlerinde sevgilisinin yanında olan Boz, soğuk havaya rağmen dört saat boyunca Enver'i bekledi. Verilen arayı fırsat bilen oyuncu, sevgilisinin yanına gitti.

SEVGİLİSİNİN BELİNE SARILDI

Kısa bir aranın ardından kamera karşısına geçen Enver'i açık havada beklemeye başlayan Boz, üşüyünce otomobilinin yolunu tuttu. Şarkıcı, kostüm değiştirmek için karavana giden sevgilisinin beline sarılarak, çekim mekanına kadar eşlik etti. Çift, dört saatin ardından araçlarına binerek setten ayrıldı.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in paylaştığı "Kış Güneşi" adlı dizi, yarın akşam Show Tv'de başlıyor.

Kaynak: Milliyet


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükrü Özyıldız Aslı Enver Murat Boz Sarıyer Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

As:

Sadece kız için değil, belki yönetmen görür de bir rol teklif eder diye beklemiştir

14
6
yanıtYanıtla
SINIR İL KARS:

Eyy nasılolacak bu çocuk üşüdü üşürse hastalanır hastalanırsa dizide oynayamaz oaynayamassa biz bişey izleyemeyiz izleyemessek caanımız sıkılır caanımız sıkılırsa strese gireriz strese girersek birbirimizi yeriz birbirimizi yersek offf amaaan bizene lan adam üşümüşse çoookta tın

8
3
yanıtYanıtla
Ceylin:

Kıskanmayin kıskançlık insana neler yazdırıyor yakışıyor birbirine hem sevdikten sonra siz olumsuz yorum yazsaniz neye yarar

4
6
yanıtYanıtla
....:

Asli Enver var diye izlemeye diziyi

1
2
yanıtYanıtla
NE MUTLU TURKUM DIYENE:

sırf dizi izlensin diye reklam yapıyolar pışıkkk yemezler izlemiyorum :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title