Haberler

Murat Baybatur'dan Gece Mitingi

Güncelleme:

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Salihli'deki seçim çalışmalarını gece mitingi ile tamamladı.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Salihli ilçesindeki seçim çalışmalarını gece mitingi ile tamamladı. Taytanlı Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen Baybatur, muhalefeti eleştirerek, "Esnafın, memurun, işçinin, çiftçinin ekonomik sıkıntılardan inim inim inlediği yıllara yani eski Türkiye'ye dönülsün istiyorlar" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Salilhli ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Murat Baybatur, önce Salihli'de partisinin ilçe teşkilatı ile buluştu. Baybatur ardından, kedisine eşlik eden İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve partililer ile birlikte ilk olarak Salihli Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ni ardından da Engelli Aileleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hacer Sönmez'den derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Baybatur, engelli ailelerin yaşadığı sorunları da bir bir dinleyerek sorunların çözümü noktasında yapılması gereken ne varsa yapacağını söyledi. Engelli vatandaşların ürettiği tesbihlerden satın alarak derneğe katkıda bulunan Baybatur, daha sonra Meyve ve Sebzeciler Hali ile Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarına Karaoğlanlı Mahallesi'nde devam eden Baybatur, akşam saatlerinde gittiği Taytanlı Mahallesi'nde gece mitingi yaptı.

"KOALİSYON DEMEK KAOS DEMEKTİR"

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Baybatur, koalisyonların ülkeyi kaosa süreklediğini söyledi. Baybatur, "CHP ve MHP'nin tek başına iktidara gelme gibi ne bir isteği var ne de güçleri. Bunların tek derdi AK Parti iktidardan düşsün de kim gelirse gelsin. Şunu unutmayalım ki koalisyonlu hükümet dönemlerinde ülkemizde hep kaos olmuştur. Bunlar yine ülkemizi o kaoslu eski yıllara dönsün istiyorlar. Esnafın, memurun, işçinin, çiftçinin ekonomik sıkıntılardan inim inim inlediği yıllara yani eski Türkiye'ye dönülsün istiyorlar. Bunlar CHP ile MHP'nin koalisyon yapmasını HDP'de meclise girerse dışarıdan destek vermesini istiyorlar. Bunlara bu aklı kim veriyor biliyormusunuz. Paralelciler veriyor paralelciler. Akıllarınca Türkiye'deki AK Parti iktidarını indirip yerine koalisyon hükümeti getirmek istiyorlar. Koalisyonlarla yönetilen ülkemizin ne sıkıntılar çektiğini büyüklerimiz çok iyi bilirler. Bizden önceki yani 2003 seçimlerinden önce hükümet olan ANASOL-M koalisyon hükümeti, 1999 yılında yaşanan depremde zarar gören ailelere verilmek üzere toplanan paralarla memur maaşlarını ödediler. O zaman bankaların içini boşalttılar. Gecelik faizler yüzde 7 bin 500'lere çıkmış, esnaf başbakanın önüne yazar kasa fırlatmıştı. Memurlar, işçiler, çiftçiler, esnaflar meydanlarda eylemler yapıyordu. IMF'den bir milyar dolar borç para almak için dört büklüm bir şekilde el divan pençe durarak yalvarıyorduk. Şimdi ben buradan sizlere sormak istiyorum. IMF'den bir milyar dolar borç para almak için dört büklüm bir şekilde el divan pençe durarak borç para istemek mi milliyetçiliktir yoksa borç para vermek mi milliyetçiliktir? 2003'te sizlerin teveccühü ile tek başına iş başına gelen AK Parti iktidarı ve onun başındaki başbakanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk iş olarak IMF'ye olan borcumuzu ödemeye başladı. 23,5 milyar dolar borcumuzu ödedikten sonra IMF'ye 5 milyar dolar para yardımında bulunacağımızı söyledi. Türkiye eski Türkiye değil artık. Kendi silahını, tankını, helikopterini, cep telefonunu, insansız hava araçlarını yapan güçlü bir Türkiye var. Allah'ın izni ile önümüzdeki yıllarda da kendi yerli arabamızı yapacağız. Bu yollarda kendi yaptığımız yerli arabamız yol alacak. Bu seçimler ülkemizin ve geleceğimizin belirleneceği çok önemli seçimlerdir. Ne acıdır ki, bölgesinde ve dünyada güçlenen ve büyüyen Türkiye'nin daha da güçlü olmasını daha çok büyümesini istemeyenlerde var. Bu seçimlerde onlara fırsat vermemenizi istiyorum" diye konuştu.

"BUNLAR AZİZ MİLLETİMİZİ HEP AŞAĞILADILAR"

Murat Baybatur sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Ama sizlerin desteği ve duası ile bunu beceremediler, beceremeyeceklerde. Bunların hesapları nedir biliyor musunuz? Bunların hesapları, sandıkta deviremediğimiz AK Parti'yi karanlık odalarda yaptığımız oyunlarla sizlerin kurduğu AK Parti'yi devirelim istiyorlar. Bunlar var ya bunlar, 'dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir olur mu? Göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı' diyerek bizi aşağılıyorlardı. Ama onlar sizi, bizi aşağıladıkça sizde onlara sandıkta gereken cevabı veriyor, AK Parti'yi tek başına iş başına getiriyorsunuz. Allah'a inanıyorum ki, bu seçimlerde de AK Parti'yi yine tek başına iş başına getireceksiniz. Hem de daha güçlü bir şekilde getireceksiniz. Çünkü sizler bugüne kadar yapılan hizmetleri çok iyi görüyor ve biliyorsunuz. Sizler istikrarın ve büyümenin devamından yanasınız. Sizler karanlık Türkiye'den yana olanlarla değil daha çok güçlü bir Türkiye için çalışan milletin partisi yani sizlerin partisi olan AK Parti'den yanasınız." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur Ak Parti Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title