Haberler

Murat Başaran, Didimlileri Coşturdu

Didim Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı Mümin Kamacı yerel seçim çalışmaları kapsamında Pop Müziğinin sevilen ismi Murat Başaran’ı Didimlilerle buluşturdu.

Didim Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı Mümin Kamacı yerel seçim çalışmaları kapsamında Pop Müziğinin sevilen ismi Murat Başaran'ı Didimlilerle buluşturdu.

DSP Didim İlçe Merkez seçim bürosu önünde gerçekleşen konsere binlerce Didimli katılırken konser öncesi Didim Romanlar Derneği Roman Dans ekibi roman havalarıyla konsere katılanları coşturdu.

Roman Dans gösterisinin ardından sahneye davet edilen DSP Belediye başkan adayı ve Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı eşiyle birlikte tüm katılımcıları selamlayarak yaptığı konuşmada şunları kaydetti "Buradaki kalabalığı gördükçe son derece seviniyorum. İçinizden sizden birine, başkanınıza sahip çıktığınız için sizinle gurur duyuyorum, sizleri çok seviyorum. Durum açıklık kazandığında vatandaşlardan tahsil edilecek olan alt yapı hizmet bedeliyle bu borç ödenecektir. Biz sizlerle varız ve sizlere çok güveniyorum" dedi

Kamacı'nın konuşmasının ardından sahne alan ünlü pop sanatçısı Murat Başaran birbirinden güzel parçalarıyla alanı dolduran katılımcılara neşeli saatler yaşattı. Soğuk havaya aldırmadan meydanı dolduran halk Murat Başaran'a hemen hemen bütün parçalarında eşlik ederek coşkularını geç saatlere kadar sürdürdü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mümin Kamacı Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title