Haberler

Murat Bardakçı, Canlı Yayında Küfür Etti

Güncelleme:

Murat Bardakçı, "Tarihin Arka Odası" programında, bir izleyiciden gelen yoruma sinirlenerek küfür etti.

Habertürk'te yayınlanan "Tarihin Arka Odası" programının sunucusu Murat Bardakçı, canlı yayın esnasında küfür etti.

REKLAM DÖNÜŞÜ KÜFÜR

Programın reklam dönüşünde kendisine gelen mesajları kontrol eden Bardakçı, bir izleyiciden gelen mesaja sinirlenerek, " 'ana.. ...m oldu mu' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Bardakçı Habertürk Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (21)

tarihmobilWeb@haberler.com:

yakıştıramadım.... böyle şeyler puan kaybettirir

13
4
yanıtYanıtla
yıldız:

RÜTÜRK NERDESİN CANLI YAYINDA KÜFÜR EDEREK . . . ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR. . . ÖZÜR DE DİLEMEZLER. . . . . . . . . ONLARA GEREKENİ YAP LÜTFEN . . . . . .

8
7
yanıtYanıtla
gayserili:

o saatte çocuk ekran karşısında ise asıl sana gerekeni yapmalı. cahil karı !

yanıt0
yanıt0
ORJINAL TÜRK:

, , , ANA AVRAT KÜFÜR ETMEK, , , TÜRK GELENEKLERINDENDIR, , , , , elime almanca bir kitap gecti, , türk kütüründen falan bahsediyor, , orda okudum. . . birbirimize yaptigimiz küfürler, dünyanin diline dolanmis durumda. . avrupaya baska sey ihrac edemiyoruz ya. . .

8
3
yanıtYanıtla
salihMobil-ANDROID:

kime dedigini bilmiyorum ama bende senin

5
5
yanıtYanıtla
KAAN:

BUDA FESSİZ SEMPAZE

4
5
yanıtYanıtla
gülcan:

ahahahaah çok iyi ya geçen ben de elimden tv kumandasını düşürdüm kumandaya bi sinkaflı küfür ettim ki annemin evde misafiri olan teyezeler ''aaaa sen bayansan hiç yakışıyor mu ?'' dediler. Ben de o arada bana bu lafı eden Kamile teyzeye '' senin kocan azerbaycanlı dost tutmuştu 3 aydır eve gelmiyordu son durumlar nasıl ?'' dedim ayy bi şok daha :)))))

7
2
yanıtYanıtla
ELMAS AĞAHAN:

HAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAH :))))

yanıt0
yanıt0
NAZLI ORMAN:

AKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN KOPTUM

yanıt0
yanıt0
asurlu:

bu adam tarihçi falan değil. . daha önce de Atatürkün annesinin selanik mahkemesi tutanaklarını yayınladı sonra da inkar etti. . . tambur çalmayıda bilmiyor, yalandan eline alıp tıkırtı yapıyor. .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title