Haberler

Murat Akın Göztepe'de

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, devre arasında 2-3 nokta transfer yapmak istediklerini belirterek, ilk transfer olarak İsviçre'de forma giyen Murat Akın'ı duyurdu. Sepil, takımdan ayrılmaları gündemde olan Gökhan Karadeniz ve Kone'nin de kiralık gidebileceklerini söyledi.

TFF 1. Lig'de devre arasına lider giren Göztepe'nin başkanı Mehmet Sepil, telekonferansla düzenlediği basın toplantısında geride kalan 16 maç itibariyle hayal ettikleri yerde olduklarını söyledi. Geçen sezonun verdiği tecrübeyle takım olma özelliğini kazandıklarını kaydeden Başkan Sepil, "Futbolcularımızla, teknik ekibimizle, yönetimimizle ve taraftarımızla bir bütün olduk. Çok daha canlı, istekli bir Göztepe gördük. Bu da bizi liderliğe taşıdı. Göztepe'yi görmek istediğimiz yer bu. Daha yolun yarısındayız. Önümüzde daha 18 maç var. Bunu unutmamak lazım" diyerek camiayı rehavete karşı uyardı.

27 kişilik bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Sepil, "Bu sezon bu 27 arkadaşın da katkısını aldık. Normalden daha geniş bir kadromuz var. Bunun hem zorlukları, hem faydaları oluyor. Oyuncu alternatifimiz çoğalıyor ama diğer taraftan oyuncuların hepsi oynamak istiyor. 27 oyuncumuzun da performansından mutluyuz" dedi.

"Transferler kısıtlı olacak"

Devre arasında transfer anlamında yaşanacak büyük değişikliklerin takımlara yararı olmadığını savunan Sepil, "Bizim zaten böyle bir değişime de ihtiyacımız yok. Birkaç pozisyonda nokta transfer yapabiliriz. Bu transferlerin, Göztepe'nin dengesini bozmayacak ve Göztepe'ye kısa zamanda fayda getirecek oyuncular olması gerekiyor. Yapacağımız transferler kısıtlı olacak. Hocamız da büyük değişikliklere gerek görmüyor" diye konuştu.

"Gökhan ve Kone kiralık gidebilir"

Gökhan Karadeniz ve Kone'nin transfer olacağı haberlerine de açıklık getiren Sepil, Gökhan Karadeniz'in yeterli süreyi alamadığı için ayrılmak istediğini kendilerine söylediğini belirterek, "Gökhan'ın 1,5 yıllık kontratı var. Şuan anlaşılan bir şey yok. Kone de Gökhan da yılsonu sözleşmesi biten oyuncularımız değil. İlk önce kulübün menfaati, sonra da oyuncuların menfaatini düşünüp birlikte karar vereceğiz. Ayrılsalar da ancak kiralık olarak gidebilirler. İki oyuncuyla da ilgilenildiğini biliyoruz ama henüz bize gelen resmi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

"İlk transferimiz Murat Akın"

İsviçre'nin Wil 1900 takımında forma giyen Murat Akın'ı sezon başında transfer etmek istediklerini ancak anlaşamadıklarını açıklayan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, " Murat Akın, hem karakteriyle hem oyunculuğuyla beğendiğim kişiydi. O zaman anlaşamadık kendisi İsviçre'ye gitti. Murat Akın'la prensipte anlaştık. İlk transferimiz de Murat Akın olacak" dedi.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan'la ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sepil, "Göztepe'nin geleceğiyle ilgili 20-21 yaşında bir oyuncu önümüze çıkarsa onu da alabiliriz" diyerek bu transferde açık kapı bıraktı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Karadeniz Mehmet Sepil Murat Akın İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title