Haberler

Muradiyeli Milli Sporcu Avcı, Balkan ve Avrupa Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerinde Türkiye 3'ncüsü...

Kütahya'nın Gediz ilçesi yapılan "Balkan ve Avrupa Dağ Koşusu Milli Takım Seçmeleri"nde Muradiyeli Orhan Avcı Türkiye 3'ncüsü oldu.

Balkan ve Avrupa Dağ Koşusu Milli Takımı seçmeleri, Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Termal Turizm Merkezi Murat Dağı'nda yapıldı. 28 ilden 161 sporcunun katıldığı ve 1850 rakımda yapılan seçmeler, 4 dalda gerçekleştirildi. Büyük erkekler kategorisinde 10 bin metrede Muradiyeli sporculardan Orhan Avcı 3. olarak milli takıma seçildi. 16 Haziran 2013 tarihinde Romanya'da yapılacak olan Balkan Dağ Koşusu Şampiyonasında ve 8 Temmuz 2013 tarihinde Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Orhan Avcı, ödülünü aldıktan sonra ilçeye döndü. İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nu makamında ziyaret eden Avcı, yardımlarından dolayı Tanrıkulu'na teşekkür etti. Tanrıkulu, "Şimdiye kadar girmiş olduğu onlarca yarışmadan hep başarı ile döndü. Bu konuda ilçemizi ve bizi gururlandırdığından dolayı Orhan Avcı'ya teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonrada sadece kendisi için değil, ilçedeki tüm sporculara yardım edeceğiz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Türkiye Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title