Haberler

Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Aydoğan Tekrar Seçildi

Van’ın Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden Hüsamettin Aydoğan seçildi.

Van'ın Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden Hüsamettin Aydoğan seçildi.

Muradiye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Salonunda düzenlenen Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 4. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde divan başkanı ve üyelerin seçilmesi ile başladı. Odanın gelir ve giderleri raporlar halinde okundu. Konuşmak için söz alan mevcut başkan Hüsamettin Aydoğan, şimdiye kadar kirada görev yaptıklarını, ancak Van odalar birlik başkanlığınca söz verilen ve işlemlerin başlatılarak bundan böyle kendi hizmet binalarının olacağı, esnaf ve sanatkarlarımıza daha verimli olabilmek için kendi binalarında hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardın seçime geçildi. Başkanlık için mevcut başkan Hüsamettin Aydoğan ve İsmail Yılmaz yarıştı. 175 geçerli oyun kullanıldığı seçimde Aydoğan 95, Yılmaz ise 80 oy aldı.

Yeni yönetim kurulu; Selim Yavuzer, Yaşar Kesgin, Abdurrezzak Özgül, Mahmut Çiçek, İlhan Narinç. Denetleme kurulu ise Cafer Ozkay, Hasan Güler ve Şükrü Deniz.

Genel kurula Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, Van Lokantacılar Odası Başkanı Osman Tuncil ve Erciş Berberler Odası Başkanı Muhittin Aydemir katıldı. Genel kurulun divan başkanlığını yapan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, seçimin kazananını Muradiye Esnaf ve Sanatkarı olduğunu söyleyerek hayırlı olmasını söyledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muradiye Aydoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title