Haberler

Muradiye'deki Kobani Kutlamalarında Olay - Safure Güneş Yaralandı

IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar- IŞİD'in Kobani'den püskürtüldüğü haberleri üzerine Van'ın Muradiye ilçesinde izinsiz gösteri yapan grup ile güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedede, Muradiye Belediye Başkan Vekili Güneş kafasına darbe aldı Van'ın Muradiye ilçesinde, IŞİD'in Kobani'den püskürtülmesini bahane ederek gösteri yapan gruba polis müdahale etti.Edinilen bilgiye göre, terör örgütü IŞİD'in Kobani'den (Ayn el Arap) geri püskürtüldüğü haberleri üzerine ilçe merkezinde toplanan kalabalık, izinsiz gösteri yaptı.Uyarıya rağmen gösterilerine devam eden kalabalık ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin biber gazı ve basınçlı suyla müdahale ettiği göstericiler, ara sokaklara dağıldı. Bu esnada yaşanan arbedede Muradiye Belediye Başkan Vekili Safure Güneş kafasına darbe aldı.Güneş, İlçe Devlet Hastanesinde yapılan müdahale sonrası Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.İlçedeki olayların son bulduğu belirtildi. -IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar-Muradiye Belediye Başkan Vekili Safure Güneş-Polis müdahalesi

Kaynak: AA / Güncel

Muradiye Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

cahillermobilWeb@haberler.com:

Gösteri yapmak için kimse izin almak zorunda değil ordaki insanlar sadece halay çekip kobaninin kurtuluşunu kutluyorlardı.arkası dönük olan kadına copla saldıran polis görevinden alınmalıdır.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

copların hakkı verilsin artık. benim vergimle alınan şu coplar kullanılsın. bugün ki manzara çok güzeldi. devamı gelir umarım. kmse kafasına göre gösteri düzenliyemez bu ülkede.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title