Haberler

Muradiye'de Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmaları-Yanan evin içinden görüntü, evin sahibi kadının evin içinden çıkarılışı-Görgü tanığı komşu ve ev sahibi kadın ile röportaj-İçerideki kullanılamaz hale gelen eşyaların vatandaşlar tarafından taşınması Muradiye'de Yangın Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Açıkyol Mahallesi'nde soba bacasının tutuşması nedeniyle çıkan yangın nedeniyle bir ev kullanılmaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmaları-Yanan evin içinden görüntü, evin sahibi kadının evin içinden çıkarılışı-Görgü tanığı komşu ve ev sahibi kadın ile röportaj-İçerideki kullanılamaz hale gelen eşyaların vatandaşlar tarafından taşınması Muradiye'de Yangın Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Açıkyol Mahallesi'nde soba bacasının tutuşması nedeniyle çıkan yangın nedeniyle bir ev kullanılmaz hale geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçeye 12 kilometre uzaklıktaki Açıkyol Mahallesi'nde oturan Fadime Traktır'a ait evin bacası tutuştu. Kıvılcımların sıçraması sonucu çıkan yangın kısa sürede evin tamamına yayıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak diğer evlere yayılmasını önledi. Mahvaltı hazırladığı sırada evin aniden alev aldığını belirten ev sahibi Fadime Traktır, "Yangın sırasında ne yapacağımı bilemedim ve kızımı alarak evden kaçtım. Köylüler bir araya gelerek bu evi yapmıştı ama eşyalarımla tamamen yandı. Şimdi 6 nüfus dışarıda kaldık ne yapacağımızı da bilmiyorum. Eşim bir yıl önce inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Yetkililerden yardım bekliyorum, bu kışta bizi dışarıda bırakmasınlar" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Muradiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title