Haberler

Münir Özkul'un Kızından Umutsuz Açıklama: İyiye Gitmeyecek

Güncelleme:

Yeşilçam filmlerinin efsane ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, babasının sağlık durumu ile ilgili "İyiye gitmeyecek, ama daha kötü olmaması için uğraşıyoruz." dedi.

Zaman zaman sosyal medyada öldüğü yönünde haberler yapılan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Münir Özkul'un sağlık durumuyla ilgili kızından umutsuz bir açıklama geldi.

Geleneksel Türk tiyatrosunun son temsilcisi İsmail Hakkı Dümbüllü'nün kavuğu, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'ndaki Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle Ferhan Şensoy'dan Rasim Öztekin'e devredilmişti.

"DAHA KÖTÜYE GİTMEMESİ İÇİN..."

Bu özel geceye katılanlar arasında Yeşilçam'ın usta ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul da vardı. Babasının sağlık durumu hakkında konuşan Güner Özkul, "Stabil diyoruz. Bir değişiklik yok. Tabi ki daha iyiye gitmeyecek, ama daha kötü olmaması için uğraşıyoruz." dedi.


Münir Özkul'un hasta yatağında çekilen fotoğraflarının, doktoru tarafından paylaşılarak basına yansıması tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güner Özkul Münir Özkul Beyoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Garip:

La İlahe İllallah, Muhammedun Resullah.

74
6
yanıtYanıtla
ÖLÜM HAK:

ALLAH ÇOK ÇEKTİRMEDEN RAHMETİNİ VERSİN. YAŞAMIŞ YAŞAYACAĞI KADAR AYAĞA KALKSA NE OLACAK? İNANANA ÖLÜM DE NİMET. BEDENİN AĞRISINDAN EZİYETİNDEN KURTULUP CENNETE GİDERSEN EĞER BU DÜNYAYI NEDEN ARAYACAKSIN?

50
1
yanıtYanıtla
aç gözlü insanlar:

devletten önemli sanatçı olduğu için yüksek maaşı için fişini çekmiyorlar. . devlet maaşını kessin 1 gün durdurmazlar

4
25
yanıtYanıtla
Cevat:

Büyük sanatçı ama, bende Kemal SUNAL''ın yeri çok farklı

26
3
yanıtYanıtla
Samet:

Uzun değil sağlıklı yaşamak önemli. Makinaya bağlı yaşatıyorlar senelerdir. Keşke çok uzun seneler yaşasa ama bu şekilde oda bıkmıştır gözünü aç anlamsızca tavana bak gözünü kapat ertesi gün yine aynı senelerdir hep bunu yapıyor. Artık rahata ermek istiyecektir oda gerekeni yapsalar onun için daha iyi olur.

23
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title