Haberler

Münir Hafızasını Kaybeder

Güncelleme:

TRT 1'in Yeşilçam esintili sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, 19 Aralık Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Selen Soyder ve Can Yaman'ın yer aldığı Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde mahalleli, müteahhit tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır. Yuvacık sakinlerinin Şener'e bir sürprizleri vardır.

Diğer yandan Saim, çiçeği çikolatasıyla Adile'yi Tarık'tan istemeye gelir. Saim'i Tarık'ın elinden zor alırlar. Münir de hadiseyi duyar ve kavga çıkar. Şener ve mahalle esnafı da olaya müdahil olur. Arbede esnasında yaşanan bir kaza ile Münir hafızasını kaybeder. Bu hafıza kaybı sonucu Yeşil ve Çam aileleri arasındaki dengeler tamamen değişecektir.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 19 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Bozkurt Altan Erkekli Selen Soyder Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title