Haberler

Münih Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı?na Türkiye?den 42 Firma Katılıyor

Dha DIŞ HABER ? Münih Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı'na Türkiye'den 42 firma katılıyor Almanya'nın Münih kentinde iki yılda bir düzenlenen 'BAU 2015' Yapı, Mimari ve İnşaat Fuarı açıldı.

Dha DIŞ HABER ? Münih Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı'na Türkiye'den 42 firma katılıyor

Almanya'nın Münih kentinde iki yılda bir düzenlenen 'BAU 2015' Yapı, Mimari ve İnşaat Fuarı açıldı. Beş gün sürecek fuara 42 ülkeden iki bin 15 firma katılıyor. 180 bin metrekarelik alana kurulan fuara, Türkiye'den ise 42 firma katıldı. Mimarlık, endüstriyel yapı ve inşaat için yeni materyal ve sistemler sergilenecek olan fuara, bu yıl 235 bin ziyaretçi bekleniyor.

Fuarda, İstanbul Ticaret Odası 211 metrekarelik alanda 10 firma ile Türkiye milli standı kurdu. Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Ticaret Ataşeleri İsmet Salihoğlu ve Cevdet Baykal ile birlikte Türkiye milli standını ziyaret ederek, İstanbul Ticaret Odası başkan yardımcısı Dursun Topçu'dan bilgi aldı.

Koç, DHA muhabirine yaptığı açılamada Münih'teki fuarın dünyanın en önemli fuarlarından biri olduğuna dikkati çekerek 'Hem Türkiye ile Bavyera arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi yönünden, hem de bu firmalarımızın kendilerini bu sektörde tanıtmaları, müşterileriyle buluşmaları açısından çok yararlıdır' dedi.

İstanbul Ticaret Odası başkan yardımcısı Dursun Topçu ise 'Bu fuara ilk kez katılıyoruz. Bu bizim için yeni bir tecrübe. Yurt dışında kurduğumuz Milli stantlarımıza katılan firmalarımıza büyük avantajlar sağlıyoruz. İnşallah buraya gelen bu firmalar bu fuardan verim alarak ayrılırlar ve yeni müşteriler, yeni cirolarla ülkemize geri dönerler' dedi.

Münih'teki fuara, İstanbul Ticaret Odası'nın yanı sıra İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), İnşaat Mühendisleri Odaları Konya Şubesi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, Nizip Ticaret Odası ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası heyetleri de katılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Türkiye Münih Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title