Haberler

Multigroup Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Ortada 2 Maç ve 6 Puan Var

Multıgroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk ikinin içerisindeyiz.

Multıgroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk ikinin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız" dedi.

Hafta sonu Göztepe ile yapacakları karşılaşma öncesi Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Multigroup Alanyaspor'un antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Süper Lig yarışında kritik bir döneme girdiklerini ve Cumartesi günü oynanacak Göztepe maçının kolay olmayacağını söyledi. Ligin sonuna gelindiğini ve kritik bir noktada olduklarını belirten Hasan Çavuşoğlu, "Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk ikinin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız" dedi.

'STADI DOLDURMALIYIZ'

Göztepe maçında camia olarak kenetlenmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, "Stadı doldurmalıyız. Passolig kartı olmayanlar 5 dakikalarını ayırarak çıkarabilir. Bu takım Alanya'nın takımıdır ve herkesin sahip çıkması gerekiyor. Taraftarlarımız Vartaş Elazığspor maçında tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdu. Onları o maçta mutlu edemedik ancak bundan sonraki süreçte mutlu etmek için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

'ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HER TÜRLÜ MÜCADELEYİ SERGİLEYECEĞİZ'

Takıma ve teknik heyete güvendiklerini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Şampiyon olmak için sahada her türlü mücadeleyi sergileyeceğiz. Öncelikle Göztepe maçını atlatmamız gerekiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız. Heyecanın olmaması zaten normal değil. Takımın inancından kimsenin tereddüdü olmasın. Son haftalar her zaman zor geçer ancak futbolcularımız kendilerine yakışanı yapacak."

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çavuşoğlu Cengiz Aydoğan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title