Haberler

Multigroup Alanyaspor-Balıkesirspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın açıklaması

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer'in açıklaması Maçın ardından

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:

"Bu maçta yaptığımız hataları yapmak istemiyoruz ve tek maçlık karşılaşmayı da kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:

"Deplasmanda bu kadar pozisyon bulup atamıyorsanız sıkıntı yaşamanız normal"

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş karşılaşmasında sahasında Balıkesirspor'u 1-0 yenerek finale yükselen Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Şimdi finaldeyiz. Bu maçta yaptığımız hataları yapmak istemiyoruz ve tek maçlık karşılaşmayı da kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, telafisi olmayan bir maça çıktıklarını söyledi.

İlk maçı gol yemeden tamamlamanın avantajının bilincinde olduklarını dile getiren Kalpar, "Ancak ilk 15 dakikada Balıkesirspor'a çok net pozisyonlar verdik. Bu bizim zaafımızdı. 25. dakikadan sonra oyuna ağırlımızı koyduk ve biz de çok net pozisyonlar bulduk. Bu pozisyonları gole çevirebilirdik." ifadelerini kullandı.

Kalpar, iki takımın da bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarının 0-0 tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Gol yerseniz iki gol atmak zorundasınız. 1-0 öne geçtikten sonra da Balıkesirspor risk almaya başladı. Kaybedecekleri bir şey yoktu ve son dakikalarda hava toplarında yine pozisyon verdik. Daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Şimdi finaldeyiz. Bu maçta yaptığımız hataları yapmak istemiyoruz ve tek maçlık karşılaşmayı da kazanarak hak etmiş olduğumuz Süper Lig'i yakalamak istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz." ifadelerini kullandı.

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise çok fazla gol kaçırdıklarını aktardı.

Oyuna iyi başladıklarını ve ilk 10 dakikada maçı koparacak pozisyonları bulduklarını anlatan Erginer, şöyle konuştu:

"Herhalde pozisyonları değerlendirebilseydik 3-1'i yakalayarak maçı koparabilirdik. İlk 25 dakikada oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Daha sonra Alanyaspor oyunu eşitledi ve pozisyonlara girdi. Maç daha dengeli oldu. Ancak iki takımın da kaçırdığı goller varken Alanyaspor'un attığı gol enteresan oldu. Yemeyebildirdik ancak deplasmanda bu kadar pozisyon bulup atamıyorsanız sıkıntı yaşamanız normal. Biz oldukça üzgünüz, rakibimizi tebrik ediyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Kemal Erginer Balıkesirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

bal-kesli:

reha efendi korkak oynatıyosun takımı hırs hiç yok deplasmanda okadar pozisyona girmişmiş alanyanın pozisyonu ve hırsı senden kat kat iyiydi ruhsuz topçuların süper ligde işi yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title