Haberler

Mükemmeller Erciyes'te İkinci Kez Buluşacak

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, 2. Erciyes Mükemmellik Zirvesi programını açıkladı.

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, 2. Erciyes Mükemmellik Zirvesi programını açıkladı.

Kurul Başkanı Murat Başyazıcıoğlu, bu yılki sempozyumun 'Mükemmellik Yolunda Değişim Yönetimi' ana teması ile 19 Ekim 2016 tarihinde Ommer Otel'de saat 13.30'da açılış konuşmaları ile başlayacağını belirtip program hakkında bilgi verdi.

Başyazıcıoğlu,etkinliğin ilk oturumunda OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk ve LCWaikiki Yönetim Kurulu üyesi Necip Özçer'in özellikle sosyal sorumluluk projelerinden ve dijital çağa doğru geçişte değişimi yönetirken paydaşlarına nasıl değer kattıkları ile ilgili deneyimlerinden bahsedeceklerini belirtti. Bu oturuma AGÜ Rektörü Prof Dr. İhsan Sabuncuoğlu'nun başkanlık edeceği aktarıldı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven'in yöneteceği ikinci oturumda ise SIEMENS İcra Kurulu Üyesi ve Dijital Fab. Divizyon Direktörü Ali Rıza Ersoy ve BST Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz'ın Endüstri 4.0 konusunda bilgilerini aktaracakları ve dijital çağın günlük insan hayatını nasıl etkileyeceğine dair öngörülerini paylaşacakları belirtildi.

Etkinliğin son oturumunda ise tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Murat Özdeniz moderatörlüğünde yine tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Gördüm'le değişen yaşam koşulları, sosyo-ekonomik çevre, teknoloji ve buna bağlı değişen toplum yapısı içinde sanat dünyasının nasıl evrildiği ve kendini geliştirdiği konuları üzerine sohbet edileceği belirtildi.

Katılım ücretsiz

Etkinliğe katılımın ücretsiz olduğunu belirten Başyazıcıoğlu, "Türk iş dünyasının önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer adlığı etkinlikte Kayseri iş dünyasını, akademisyenlerini, öğrencileri aramızda görmek isteriz. Sempozyumun hepimize farklı ve yeni vizyonlar katacağını düşünüyorum." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurten Öztürk Kayseri Erciyes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title