Haberler

Müjde Uzman Ve Sinan Akçıl'dan Aşk İddialarına Sert Yanıt

Güncelleme:

Müjde Uzman, Sinan Akçıl'la aşk dedikodularının üzerine diziden kovulduğu iddialarına sosyal medya hesabından "Günah almaktan, iftiradan yorulmadınız mı" diyerek ateş püskürdü.

Müjde Uzman hakkında ortaya atılan bir iddia magazin gündeminde şok etkisi yarattı.Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde öteki kadın Nazlı rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın Sinan Akçıl'la yaptığı aşk kaçamağı başına iş açtı.

"ŞİMDİLİK AŞK YOK"

Müjde Uzman, geçen günlerde dizi çekimlerinin bitmesini fırsat bilip tekne kiralayan Sinan Akçıl'la Göcek'te baş başa tatil yapmış ve romantik anlar yaşamıştı. Aşk kaçamakları ortaya çıkan Sinan Akçıl ile Müjde Uzman'ın özel hayatlarıyla ilgili sorular karşısında ise "Şimdilik aşk yok" demeleri ise kafaları karıştırmıştı.

YAPIMCIYI RAHATSIZ ETTİ

Müjde Uzman'ın özel hayatıyla çok fazla ön plana çıkması "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yapımcısını rahatsız etti. Ünlü oyuncunun bileti kesildi. Müjde Uzman, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer alamayacak.

MÜJDE UZMAN'DAN YALANLAMA GELDİ

Hakkındaki bu haberden sonra sessizliğini bozan Müjde Uzman, kaleme aldığı uzun bir yazı ile iddiların tamamen asılsız olduğunu, diziden kendi isteğiyle ayrıldığını duyurdu. İşte Müjde Uzman'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o ileti:

SİNAN AKÇIL:

"Sessizlik asalettendir bazen. İşinin en iyisi olan bir kızı, karalamadan önce 1 saniye bile olsa düşünün. İyi gelir, aç oradan bir vicdan.."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Müjde Uzman Ebru Şallı Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Bez:

Yatta yalnız kalıp arkanın fotoğrafını çektirdikten sonra ne söylesen boş

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title