Haberler

Müjde! Şile'ye 6 Fabrika Birden Açılacak!

Güncelleme:

"Şile artık göç vermeyecek."

Belediye Başkanının düzenlediği basın toplantısının ardından yaptığı konuşmasında:" Şimdiye kadar tüm yatırım ve planlarımızı halka açık bir şekilde gerçekleştirdik. Bugün de basın mensubu arkadaşlarımız ve yatırımcılarımızla bir aradayız. İlçemize dev yatırımlar yapıyor ve destekliyoruz. Tam 6 adet fabrikanın müjdesini şu an sizlerle paylaşıyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. İlçemize söz verdiğimiz gibi getirdiğimiz doğalgaz ve yapılan otoban ile Şile'nin makus talihi değişti ve değişmeye devam ediyor. Bacasız sanayi ile işsizliğin önünü kesecek ve Şilemizden göçün önüne geçeceğiz. Hedeflerimizi bir bir hayata geçiriyoruz." Dedi. Başkanımız yaptığı basın açıklamasında planların bittiğini sanayicilerimizin 2 ay içerisinde ruhsatlarını alacaklarını ifade ederek:" bu dev yatırımlarla 2000 gencimize iş imkanı sağlıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Yatırım yapan firmalar:

Condi Kapı Kolu Fabrikası, ARMSAN Silah Sanayi, YDÇ Alüminyum Pazarlama Sanayi, SER Metal Alüminyum Fabrikası, ATA ARM Silah Sanayi, Eser Demir Çelik Fabrikası.

İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title