Haberler

Müjdat Gezen'in Atatürk'ü Abdurrahim Albayrak'a Benzedi

Güncelleme:

Atatürk'ün, ölümünden 77 yıl sonra günümüz Türkiye'si ve değerleriyle yüzleşmesini anlatan, Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği "Atatürk Geldi"nin galası önceki gün İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde yapıldı.

"ATATÜRK'ÜN EMRİNDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM"

Gezen, "Oyunu yazmak için 1 yıl çalıştım ve 2 ayda tamamladım. Atatürk'ün emrinde yaşamayı çok isterdim. Nitekim bu oyunda ona kavuşuyorum. 10 Kasım'da onun kurduğu cumhuriyette yaşadığımız için mutluyuz, onsuz olmaktan ise üzgünüz. Atatürk hepimizin en büyük sevdası. Sahip çıkalım." dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'A BENZEDİ

Oyuncu Barış Taşkın'a 3 saat süren bir çalışma sonucu Atatürk makyajı yapıldı. Taşkın'ın makyajını yapan dünyaca ünlü makyöz Derya Ergün, "Atatürk benim için çok önemli bir lider." dedi. Ancak makyajdan sonra sosyal medyada oyuncunun Atatürk'e değil Abdurrahim Albayrak'a daha çok benzediği yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

Cırbağa:

Atatürk Gelse ilk seni sallandırır ey boş Gezen kalfası Müjdat

29
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fatih terime benzemis. . vay sizin ataniza. .

7
25
yanıtYanıtla
rahman:

komiksiniz. . .

14
1
yanıtYanıtla
Seviyorum Sizi:

Takımın başına geçirsinler boşa gitmesin adam

11
1
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

İŞTE VATANSEVER MÜJDAT ALKIŞLIYORUM SENİ AYAKTA ŞAKA LEN ŞAKA DÜN OYUNDAYDIM HAYATIMDA BU KADAR BAYAT BİR TİYATRO GÖRMEDİM , LEVENT KIRCANIN ESKİ BÖLÜM OLACAK O KADARLARINI İZLEYİN DAHA İYİ OLUR.

7
2
yanıtYanıtla
paracıklar paracıklar gelsin gelsin para:

AKP ye derler dini sömürüyorlar diye:) Yorumsuz:)

9
0
yanıtYanıtla
Uğur Dündar:

Abdurrahim Başkan milletin adamı kendi şahsına münhasır bir insan ona şans verilse en az o da 15 yıl gibi yönetir ülkeyi.

3
2
yanıtYanıtla
hunhar:

fatih terime benzemiş la . . .

4
1
yanıtYanıtla
asdfasdf:

ahahahahaha Abdurrahim Albayrak ahahahahaha

4
0
yanıtYanıtla
Zihni Köknar:

Düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirmek lazım herkes Kötü Makyaj yapabilir yorumu kötü yapabilir . Aslında HALK TV yayınlasa Televizyondanda İstanbulda yaşamayanlarda izleyebilse ne güzel olur.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title