Haberler

Müjdat Gezen "Hakaret" Suçundan İfade Verdi

Müjdat Gezen "hakaret" suçundan ifade verdi Gezen: "O, bana hakaret ediyor ifade vermiyor, ben etmediğim hakaretten dolayı, kuzu dedim diye ifade veriyorum"İSTANBUL - AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun sinema sanatçısı Müjdat Gezen hakkında, yaptığı basın toplantısında şahsına...

Müjdat Gezen"hakaret" suçundan ifade verdi

Gezen: "O, bana hakaret ediyor ifade vermiyor, ben etmediğim hakaretten dolayı, kuzu dedim diye ifade veriyorum"

İSTANBUL - AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun sinema sanatçısı Müjdat Gezen hakkında, yaptığı basın toplantısında şahsına hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunması üzerine Müjdat Gezen Anadolu Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi. Çıkışta açıklama yapan Gezen, "O, bana hakaret ediyor ifade vermiyor, ben etmediğim hakaretten dolayı, kuzu dedim diye ifade veriyorum" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun sinema sanatçısı Müjdat Gezen hakkında şahsına hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunması üzerine Müjdat Gezen Anadolu Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi.

Müjdat Gezen, ifadesinde suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "Söz konusu ifadeleri bu sene içerisinde benim yönettiğim tiyatro okulunun kundaklanması olayının ardından okulda yaptığım basın toplantısı bünyesinde söyledim. Burada sadece Burhan Kuzu için sarfettiğim söz kendi soy adı olan Kuzu'dur. Hakaret olarak algılanan diğer sözler Burhan Kuzu'ya değil bana hakaret eden diğer kişilere yöneliktir ki bu kişiler hakkında ben hukuk mahkemelerinde tazminat davaları açtım. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ben bir mizah sanatçısıyım. Basın toplantısında sorulan soruya mizahi bir dille cevap verdim. Kimsenin kişilik haklarını açıktan ihlal edecek bir söz söylemedim" dedi.

İfadesinin ardından adliye önünde açıklama yapan Müjdat Gezen, Burhan Kuzu'nun kendisine hakaret ettiğini söyleyen, "Basın toplantısında bana sordular. Burhan Kuzu'nun dedikleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz diye. Yükmüşüm bu memlekete, herhalde bu memleketten gitmemi isteyenlerden biri Burhan Kuzu. Bu laflarının cezasını çekecek mutlaka yargı önünde. O, bana hakaret ediyor ifade vermiyor, ben etmediğim hakaretten dolayı, kuzu dedim diye ifade veriyorum, öyle bir şey olmaz zaten. O zaman da kötü bir şey olur yani, yargı ne hale gelmiş diye laf var. O lafa inanmak istemeyiz hiçbirimiz" şeklinde konuştu.

Suç duyurusunda bulunulmuştu

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu avukatı aracılığıyla, sinema oyuncusu Müjdat Gezen hakkında "hakaret" suçundan suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen suç duyurusu dilekçesinde, "Müjdat Gezen, müvekkilimin aleyhine, eleştiri sınırlarını aşan, hakaret içeren açıklamalarda bulunmuştur. Kendisi bir sanat adamı olarak sanatçı vasfında bulunması gereken erdemli davranışlara ve topluma örnek olacak insan profiline hiç de uygun olmayan ifadeler kullanarak müvekkilime ağır hakaretlerde bulunmuştur" ifadeleri yer almıştı.

Suç duyurusu dilekçesinde, Müjdat Gezen hakkında "hakaret" suçundan kamu davası açılması talep edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Anadolu Adalet Sarayı Müjdat Gezen Burhan Kuzu AK Parti Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title