Haberler

"Müjdat Gezen'e Ne Olduğunu Hatırlattım"

Güncelleme:

Müjdat Gezen için "Altı okun savunucusu ayı oynatıcısı" diyen Nihat Doğan sözlerine açıklık getirdi.

Birkaç gün önce katıldığı bir televizyon programında Müjdat Gezen için "Altı okun savunucusu ayı oynatıcısı" diyen Nihat Doğan, katıldığı bir ödül gecesinde sözlerine açıklık getirdi.

"Benim kimseyle sorunum yok. Bunların, halkla sorunu var. Halkla sorunu olanın, bizimle de sorunu olur" diyen Doğan, "Müjdat Gezen bir anda halka karşı 'Bunlar aptal, manyaktır; bunlar göbeğini kaşıyan adamdır' gibi hakaretler etmeye başladı. Ben de Müjdat beye kendisinin ne olduğunu hatırlattım. Müjdat Gezen'e 'Sen ne yaptın?' diye sordum" dedi.

Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Müjdat Gezen için ağır ifadeler kullanmıştı. Konuşmasında Müjdat Gezen ve Levent Kırca'yı yerden yere vuran Doğan, arasının kötü olduğu Mahsun Kırmızıgül'den ise övgüyle söz etmişti.

Nihat Doğan, "Altı Oklar'ın savunucusu ayı oynatıcıyla sarhoş taklidi yapanlar iyi sanatçı olarak anılıyorlar. Bunlar aynı ideolojinin sahipleri olduğundan bravo alırlar. Mahsun Kırmızıgül gelir, tırnaklarıyla kazıya kazıya filmler yapar. Milyonlar bu filmleri izler ve büyük beğeni kazanır ama kötü sanatçı olarak anılır" diye konuşmuştu.

MÜJDAT GEZEN'DEN TEK KELİMELİK YANIT

Müjdat Gezen de bu sözlerin kendisine söylenmesi üzerine ne cevap vermek istersiniz diye soran gazetecilere 'Hiç' diyerek Nihat Doğan'a yanıt vermişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mahsun Kırmızıgül Müjdat Gezen Nihat Doğan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title