Haberler

Mühürsüz Plakaya 80 Lira Ceza

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube ekipleri yapılan denetimlerde mühürsüz plakalarla trafiğe çıkan sürücülere 80'er lira ceza yazıldı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube ekipleri yapılan denetimlerde mühürsüz plakalarla trafiğe çıkan sürücülere 80'er lira ceza yazıldı.

Iğdır'ın değişik noktalarında denetim yapan trafik polisleri, plakaları kaybolan ya da düşürenlerin taktıkları mühürsüz plakalar nedeniyle sürücülere ceza yağdı. Zübeyde Hanım Bulvarı'ndaki denetimde durdurulan 65 otomobilin evrak ve plakalarını denetleyen trafik polisi, bunlardan 30'unun mühürsüz plaka ile trafige çıktıklarını tespit etti. Orjinal olmayan plakayla trafiğe çıkan sürücülere 80'er lira ceza kesildi.

Sürücülerin trafik kurallarına uymalarını isteyen polisler, ayrıca kent içi trafiğinde oto kullanırken telefonla konuşan, emniyet kemeri takmayan, sürücülere de ceza yazdıklarını bildirdi. - Iğdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title