Haberler

'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' Cannes'da İzleyiciyle Buluştu

Güncelleme:

'Muhteşem Yüzyıl-Kösem', Türkiye'den önce Fransa'da izleyici karşısına çıktı. Gecede gözler Beren Saat'in üzerindeydi.

Mipcom fuarı kapsamında Villa Domergue'de gerçekleşen organizasyon, bu yıl Cannes'ın en görkemli partileri arasında yer aldı.

TÜM GÖZLER BEREN SAAT'İN ÜZERİNDEYDİ

Geceye dizinin başrol oyuncuları Beren Saat, Ekin Koç, Anastasia Tsilimpiou ve Hülya Avşar da katıldı. Gecede gözler Beren Saat'in üzerindeydi.

Ayrıca Majestic Hotel'de iki gün boyunca dünyanın önde gelen kanal yöneticilerine özel gösterimler düzenlendi.

HÜLYA AVŞAR (Safiye Sultan)

1550 yılında asıl adı Sofia olarak doğan ve babası Venedik valisi olan Safiye Sultan, çıktığı Akdeniz seyahatinde kaçırılarak, İstanbul'daki köle pazarına getirildi. Nurbanu Sultan'ın neredeyse servet ödeyerek aldığı Sofia'nın önce adı Safiye olarak değiştirildi, ardından da III. Murad ile evlendi.

Osmanlı devlet yönetiminde de etkin olan Safiye Sultan'ın, Sokullu Mehmet Paşa'nın hançerlenmesi, Şehzade Mahmud'un boğdurulması ve Yemişçi Hasan Paşa'nın idamında da etkili olduğu rivayet ediliyor.

1619 yılında vefat eden Safiye Sultan'ı dizide Hülya Avşar canlandıracak.

EKİN KOÇ (1. Ahmet)

1590 yılında dünyaya gelen I. Ahmed, babasının ölümü üzerine 1603 yılında tahta çıktı. Kanuni Sultan Süleyman'dan sonra devlet işleri ile en yoğun şekilde uğraşan padişah olarak kabul edilen I. Ahmed, henüz 27 yaşındayken yakalandığı tifüs hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Dizide karaktere, 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ekin Koç hayat verecek.

KÖSEM SULTAN

1590 yılında doğan ve asıl adı Anastasya olan Kösem Sultan, cariye olarak geldiği Topkapı Sarayı'nda zekası ve becerisi ile dikkat çekti. Osmanlı tarihinin en etkin kadınlarından biri olan Sultan, 15 yaşında Padişah I. Ahmed ile evlendi ve Haseki oldu. IV. Murad ile I. İbrahim'in de annesi olan Kösem Sultan'ın gençliğine Anastasia Tsilimpiou hayat verecek dizinin 8. bölümünden sonra Beren Saat, Kösem Sultan olarak dizide yer alacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Beren Saat Ekin Koç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Gökhan Mobil-ANDROID:

muaaaaaaa tiplerine bakın palyaçolar

16
1
yanıtYanıtla
Asuman:

Izlemiyegiz izlettirmeyecegiz

13
4
yanıtYanıtla
YÜZSÜZLÜK:

YÜZSÜZLÜĞÜN BUKADARI UTANMADAN SIRITYOR GERCI OARASI FRANSA TURKIYEDEN BASKILARA DAYANMIP KAÇMISTI

12
4
yanıtYanıtla
erkan:

İnşallah bu diziyi yapanları, oynayanları, oynatanları, Allah öyle bir rezil eder ki aleme ibret olursunuz. Yahudi sempatizanları sizi. Bu dünyada ne yaptıysanız karşılığını almadan ölmeyeceksiniz. İftira edenler sizlerde aynı iftiralarla rezil olacaksınız

12
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınderya deniz:

BÜTÜN VATAN HAİNLERİ BİR ARADA

9
5
yanıtYanıtla
......:

bu kız BİLE berenden guzel ne berenmıs be bı bıtmeddı

7
6
yanıtYanıtla
ROJBİNE CEVAP:

yaa ben burda oynarsa ızlemm mı dedm sıyası görusunemı bahsettm sadece bu kız daha guzel neden bu kadın bukadr abartıldı daha guzellerı var demk ıstedım ve beren sıyası yorm yapmadn oncede onu bu role yakıstramadım sultan ASALETİ yok ayrıca ızlmıyecegm ama sıyasettn degl muhtesemn altında kaldgı ıçın cast olarak ondan sonra bu fıyasko

yanıt4
yanıt1
türkiyem:

hdpkklı topluluğu olmuş dizi. boykot. insallah reyting rezaleti yaşarlar

11
1
yanıtYanıtla
alperMobil-ANDROID:

beren saatin dizisini izleyende haindir

9
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Beren saat yakışmadı yeni bir yüz lazım

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title