Haberler

Muhteşem Yüzyıl Kösem 34. Bölüm Son Fragmanında Kösem Ölüyor mu?

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 34. bölüm son fragmanı yayınlandı. 34. bölüm yeni fragmanında Kösem bıçaklanıyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem 33. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

Muhteşem Yüzyıl : Kösem 2.sezonun 3. bölümü (33.bölümü) ardından yeni fragman yayınlandı. İlk fragmanda hain olduğu öğrenilen Farya'yı zor günlerin beklediği anlaşılmıştı. Sultan Murad öfkesini Farya'ya kusarak ona tokat attığı ve zindana hapsettiği görülmüştü. Şimdi ise 2. sezon 4. bölümünde (34) bölümün yeni fragmanında, ortaya çıkan Gülbahar'ın Kösem'e kök söktüreceği anlaşıldı. Kösem'in bıçaklanması şok yarattı. Bu kumpasın ardında Gülbahar mı var?

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON 3.BÖLÜMÜNDE (33. BÖLÜMÜ) NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Sultan Murad ihanetlerle sarsıldı. Prensesin, saraydan gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, Farya'nın peşine düşüyor! Papalığın adamları Prenses Farya'yı ele geçiriyor. Bunu Kösem Sultan'ın yaptığını düşünen Sultan Murad, annesinden hesap soruyor.

Ayşe Sultan'ın sırrı açığa çıkıyor. Kudüs şövalyeleri Farya'ya bir teklifte bulunuyor. Sultan Murad sefere çıkmaya karar veriyor. Kalbi ve aklı arasında kalan Farya bir karar veriyor. Prenses Farya'nın Üsküdar sarayına gönderildiğini öğrenen Sultan Murad, onu geri getirecektir. Ancak Papalığın adamları Farya'nın yolunu keser ve onu ele geçirir. Bunu öğrenen Sultan Murad peşlerine düşer. Sultan Murad, saraya döner dönmez Kösem Sultan'dan hesap sorar. Ancak Farya'yı teslim eden kişinin Kösem olmadığını öğrenir.

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON 4. BÖLÜMÜNDE (34. BÖLÜMÜ) NELER OLACAK?

Ayşe Sultan, Farya'yı teslim ettiğini herkesten saklar. Fakat Sultan Murad bu ihaneti hiç tahmin etmediği birinden öğrenecektir. Sultan Murad ve Ayşe karşı karşıya gelir. Erdel Prensi İstvan, Sultan Murad'a zehir zemberek bir mektup gönderir. Mektubu alan Sultan Murad, sefere çıkmaya karar verir. Kudüs şövalyeleri Farya'ya Sultan Murad'la ilgili bir teklifte bulunur. Prenses ya istediklerini yapacak ya da annesi ölecektir. Farya bu zor kararı vermek zorunda kalır. Sultan Murad sefere çıkarken, Harem karışık halde. Ortaya çıkan Gülbahar, Kösem'in bir numaralı düşmanı haline geliyor. Kösem'in yerinde gözü olan Gülbahar, Kösem'e kök söktürecektir.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. sezon 4. bölümü (34. bölümü) cuma günü 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Ayşe Sultan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title