Haberler

Muhteşem Yüzyılın Yayınlandığı Gün Aşka Ara Veriliyor

Güncelleme:

Siberalem.com'un verilerine göre Muhteşem Yüzyıl'ın yayın saatlerinde sitenin trafik akışında yüzde 20'lik bir düşüş yaşanıyor.

Siberalem.com'un verilerine göre Muhteşem Yüzyıl'ın yayın saatleri olan 20.00 ve 23.00 arasında sitenin trafik akışında %20'lik bir düşüş yaşanıyor. Dizi bitiminden sonra normal trafikteki %10'luk artış da kadınların 'Hünkâr'ını, erkeklerin ise 'Sultan'ını Siberalem.com üzerinden aradığını gösteriyor.

Siberalem.com'un verilerine göre Muhteşem Yüzyıl'ın yayın saatlerinde aşka ara veriliyor. Muhteşem Yüzyıl'ın yayın saatleri olan 20.00 ve 23.00 arasında Siberalem.com'un trafik akışında %20'lik bir düşüş yaşanıyor. Dizi bitiminden sonra normal trafikteki %10'luk artış da kadınların 'Hünkâr'ını, erkeklerin ise 'Sultan'ını Siberalem.com üzerinden aradığını gösteriyor.

''Diziler insanı hayal dünyasına götürüyor''

Siberalem.com İlişki Danışmanı Psikolog Ayşegül Denizci, dizilerin insan psikolojisindeki etkisini açıklıyor: ''Diziler aslında hayatın aynasıdır, toplumda var olanı yansıtır. Tabi bir yandan da bir hayal dünyası oluşturur. Dizilerde hiçbir şey imkansız değildir ve kişilerin hep sahip olmak istedikleri hayatlar gösterilir. Önemli olan hayalle gerçeği karıştırmamaktır. Bir açıdan bakıldığında kişiyi günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp güzel yalıların, zenginliğin, lüks arabaların, aşkların olduğu bir dünyaya götürmesi olumluyken, bir yandan bakıldığında da kişi gerçek hayatta bunlara sahip olamamanın üzüntüsü ile kendini kötü hissedebilir ve bunalım yaşayabilir.''

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title