Haberler

Muhteşem Yüzyıl 20.bölüm

Yeniçeriler artık sarayda… İbrahim Paşa’nın sarayını ateşe veren yeniçeri ocağının saldırısı sonucunda Hatice bilincini kaybeder bayılır ve Leo onu kurtarmaya çalışırken vurulur. Saray halkı Matrakçı’nın yardımıyla sarayın güvenli koridoruna sığınırlar. Süleyman İstanbul'un girişinde kendisini bekleyen askerlerden, Saraya saldırdıkları haberini alır. Süleyman’ın emri üzerine isyanı yöneten Yeniçeri ağası Mustafa'ya, Padişah'ın avdan döndüğü bilgisi ulaşır. Mustafa Ağa isyanı sonlandırır... Saraydaki olaylar son bulurken Süleyman’ın isyandan önce Kahire’de olan İbrahim’e gönderdiği mektup yeni ulaştı. Sultan Süleyman İbrahim’i İstanbul’daki görevinin başına çağırmaktadır.

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi...

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı'nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak...

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Muhteşem Yüzyıl İstanbul Kahire Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title